Bioteekki

Super D tipat

8 millilitraa
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
8,49 €
8,49 €

1061,25 € / l

Varastossa: 3 kpl

Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
2 8,24 € 16,48 € Osta
3 8,07 € 24,21 € Osta

ILMAINEN TOIMITUS yli 59 euron DB Schenker noutopistepaketti tilauksiin.

Nopea toimitus 1-3 vrk

14 vrk palautusoikeus

Vahva, lisäaineeton ja helppokäyttöinen valmiste koko perheelle. Yksi, kaksi tai useampi tippa - jokaiselle tarpeen mukaan!

Yksi Teho D tippa sisältää 10 mikrogrammaa (μg) D3-vitamiinia. Valmistetta on kätevä käyttää; sitä voi tiputella ruokaan, lusikkaan tai nuolaista suoraan kämmenselältä. Makua ei tarvitse pelätä, koska se ei maistu millekään! Valmiste on riittoisa, yhdessä pullossa on 280 tippaa.
 
D-vitamiinin tärkeys hyvinvoinnillemme saa jatkuvasti lisää painoarvoa, kun uusia tutkimuksia sen terveysvaikutuksista julkaistaan kiihtyvällä tahdilla. D-vitamiini liitetään perinteisesti lujaan luustoon ja aurinkoon. Luja luusto tarvitseekin riittävästi D-vitamiinia. D-vitamiini on tärkeä myös mm. vastustuskyvylle ja lihaskunnolle. 

Aurinkoon D-vitamiini liittyy siten, että auringon valon vaikutuksesta iholla muodostuu D-vitamiinia. Suomessa näin tapahtuu kuitenkin ainoastaan kesäkuukausina, keskellä päivää ja ilman aurinkorasvoja auringossa oltaessa. D-vitamiinin puute on yleistä suomalaisilla.

D-vitamiinilisää suositellaan nykyisin kaikille syksystä alkukesään sekä ympäri vuoden pienille lapsille, vanhuksille sekä tummaihoisille.
 
Annostus: 1- 10 tippaa päivässä.
Tiputetaan ruokaan, lusikkaan tai nuolaistaan kämmenselältä.

Käyttörajoituksia: Ei tiedossa. D-vitamiinin pitkäaikaisen saannin ei suositella ylittävän 100 μg, lapsilla 25 μg, ilman D-vitamiinitasojen seurantaa.

Valmistaja: Bioteekki
Sisältö per 1 tippa:
D-vitamiini 10 μg 

Ainesosat: Kasvirasvahapot (keskipitkiä rasvahappoja öljypalmun siemenistä)
D3-vitamiinivalmiste (kolekalsiferoli)
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Super D tipat

Super D tipat

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä