Bioteekki

Super Folaatti

60 tablettia
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Uusi
  • Super Folaatti Bioteekki
14,99 €
14,99 €

0,25 € / kpl

Varastossa: 6 kpl

Määrä: kpl

ILMAINEN TOIMITUS DB Schenker noutopistepaketti tilauksiin koko Joulukuun ajan. 

Nopea toimitus 1-3 vrk

14 vrk palautusoikeus

Folaatti edistää normaalia aminohapposynteesiä, raskauden aikaista kudosten kasvua, veren muodostumista ja normaaleja psykologisia toimintoja. Folaatti myös auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Folaatti eli foolihappo on vesiliukoinen B-ryhmän vitamiini (B9-vitamiini). Folaatti on luonnossa ja ravinnossa esiintyvää muoto, ja foolihappo on vastaava synteettinen vitamiini. Folaattia tarvitaan mm. normaaliin kasvuun ja kehitykseen, verisolujen tuottoon sekä ruoansulatuskanavan toiminnan ylläpitämiseen. Folaatin puute johtuu usein yksipuolisesta ravinnosta ja etenkin vähäisestä kasvisten käytöstä tai siitä, että folaatin saanti on liian pientä tarpeisiin nähden. Esimerkiksi raskaus lisää folaatin tarvetta. Suomessa folihappolisälle on raskautta suunnitteleville ja raskaana oleville alkuraskauden aikana erillinen suositus.

Bioteekin Super Folaatti sisältää patentoitua Quatrefolic® -folaattia, jonka biologinen hyväksikäytettävyys ja aineenvaihdunnallinen aktiivisuus ovat erinomaisia.

Annostus: 1 tabletti päivässä veden kera.

Valmistaja: Bioteekki 
Sisältö per annos (1 tabletti): 
Bioaktiivista folaattia 800 μg

Ainesosat: Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), folaatti (Quatrefolic®, 5MTHF-glukosamiini).
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Super Folaatti Bioteekki

Super Folaatti

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä