Bioteekki

Super D-suihke 50 MCG

20 millilitraa
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
ALE 53 %
  • Super D-suihke 50 MCG | Bioteekki
Hinta: 5,99 599 12,99 € 1299

(299,50 € / l)

Varastossa: 20 kpl

Määrä: kpl

ILMAINEN TOIMITUS yli 59 euron DB Schenker noutopistepaketti tilauksiin.

Nopea toimitus 1-3 vrk

14 vrk palautusoikeus

PARASTA ENNEN 29.10.2020

Bioteekin Super D-suihke on vahva, riittoisa ja erittäin helppo annostella suoraan suun limakalvoille spray-pullosta. Se sopii koko perheen käyttöön ja on kätevä vaihtoehto kapselille tai tipalle ilman lisäaineita. Valmiste on oliiviöljypohjainen, mikä tehostaa D-vitamiinin imeytymistä.

D-vitamiini liitetään perinteisesti lujaan luustoon ja aurinkoon. Luja luusto tarvitseekin riittävästi D-vitamiinia. Aurinkoon D-vitamiini liittyy siten, että auringon valon vaikutuksesta iholla muodostuu D-vitamiinia. Aiemmin ajateltiin, että niin tapahtuu aina auringon säteiden päästessä iholle. Näin ei kuitenkaan ole, vaan Suomessa ainoastaan kesäkuukausina ja keskellä päivää auringonsäteet tulevat riittävän läheltä aktivoidakseen D-vitamiinin tuotannon iholla. Monilla suomalaisilla on puutetta D-vitamiinista.

D-vitamiinilisää suositellaan nykyisin kaikille syksystä kesään. Ympärivuotisesti sitä suositellaan lapsille ja nuorille 18 ikävuoteen asti, raskaana oleville ja imettäville, ikäihmisille sekä tummaihoisille. Erityisen tärkeää lisä on lapsille vahvan luuston muodostumisen takia sekä ikäihmisille, joilla D-vitamiinin muodostuminen iholla on heikentynyt. Bioteekin Super D-suihke on vahva, riittoisa ja erinomaisesti imeytyvä Suomessa valmistettu vaihtoehto!

Annostus: 1 suihkaus päivässä suun limakalvolle.

Valmistaja: Bioteekki 
Sisältö per annos (1 suihkaus): 
D-vitamiini 50 μg

Ainesosat: Oliiviöljy, D3-vitamiinivalmiste, hapettumisenestoaine (E-vitamiini). Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton, liivatteeton.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Super D-suihke 50 MCG | Bioteekki

Super D-suihke 50 MCG

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä