Rohtos Labs

Suoja

30 kapselia
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 24,99 2499

(0,83 € / kpl)

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Suojan pääasiallisena toimintamekanismina on kehon optimaalisen glutationitason tukeminen.

Glutationi on kehon sisäisesti tuottama antioksidanttinen yhdiste, jolla on keskeinen rooli sekä kuona-aineiden poistamisessa kehosta että tulehdusta aiheuttaviin yhdisteisiin reagoimisessa. Glutationi muodostuu pääosin maksassa, mutta sitä hyödyntävät kaikki kehon solut.

Glutationi kykenee sitoutumaan valikoimaan haitallisia yhdisteitä, jotka erittyvät sen jälkeen pois kehosta virtsan välityksellä. Keho hyödyntää samaa prosessia sekä kehon sisällä muodostuviin että kehon ulkopuolelta peräisin oleviin haitallisiin yhdisteisiin: hormonitoiminnan kuona-aineisiin, liialliseen maitohappopitoisuuteen, tulehdusta synnyttäviin prostaglandiineihin, sienimyrkkyihin ja karsinogeeneihin kuten asetaldehydiin.

Glutationi kykenee hillitsemään liiallista maitohappojen kertymistä aktiivisiin lihaksiin. Niinpä sillä onkin rooli myös aerobisen suorituskyvyn tukemisessa. Tieteellisissä tutkimuksissa onkin todettu, että glutationitason nostaminen lisäravinteita hyödyntäen laskee maitohappotasoa ja vaimentaa siten lihasten väsymistä.

Tulehdustilojen ja kuona-aineiden lisääntyneen prosessoinnin on todettu laskevan glutationin pitoisuutta elimistössä. 

Suoja sisältää kattavan seoksen glutationin esiasteita, sen tuotannon kofaktoreita sekä sen toimintaa tukevia muita antioksidanttisia yhdisteitä. 

Annos: 3 kapselia akuutissa käytössä. 1 kapselia vuorokaudessa yleiseen preventiiviseen käyttöön.

Valmistaja: Rohtos Labs
Sisältö per annos (3 kapselia): 
Nopal-kaktusuute 400 mg
C-vitamiini 320 mg
N-asetyylikysteiini 300 mg
Maarianohdakeuute 150 mg
Tauriini 150 mg
Koliinibitartraatti 150 mg
Kversetiini 150 mg
Magnesiumsitraatti 150 mg
ALA (alfalipoiinihappo) 100 mg
Sinkki (sulfaatti monohydraatti) 100 mg
B1-vitamiini (tiamiinimonohydraatti) 41 mg
E-vitamiini 32 mg
B2-vitamiini 15 mg
B6-vitamiini (p-5-p) 13.5 mg
Piperiini 10 mg
B9-vitamiini 0.6 mg
Seleeni 0.06 mg
B12-vitamiini (metyylikobalamiini) 0.05 mg

Ainesosat:
Nopal: kaktusperheeseen kuuluva kasvi, jonka hedelmää on perinteisesti käytetty Etelä-Amerikassa ja Meksikossa veren sokeritason kontrollointiin.
N-asetyylikysteiini: Aminohappo kysteiinin muoto, jota käytetään kehon omien antioksidanttien puskurointiin.
C-vitamiini (askorbiinihappo): ihmisen tarvitsema keskeinen vitamiini, jonka keskeinen rooli on toimia antioksidanttina.
Maarianohdakeuute: maksaa tukevia ainesosia sisältävä rohdoskasvi, jolla on pitkä käyttöhistoria Euroopassa ja Lähi-Idässä.
Tauriini: yleisesti ruoassa (ennen kaikkea lihassa) esiintyvä aminohappo, joka tukee kehon omia puolustusmekanismeja yleisesti.
Koliinibitartraatti: molekyyli, jota esiintyy runsaasti muun muassa kananmunissa. Käytetään ravintolisissä tyypillisesti maksan hyvinvoinnin edistämiseen.
Kversetiini: tutkituin kasviperäinen flavonoidi, jota esiintyy mm. omenassa ja sipulissa ja jota käytetään ensisijaisesti muiden flavonoiden imeytyvyyden tehostamiseen.
Magnesium (sitraatti): välttämätön mineraali, jonka puutistilat ovat yleisiä kehittyneissä maissa. Elimistö käyttää magnesiumia satoihin eri prosesseihin.
ALA (alfalipoiinihappo): solutason molekyyli, jota esiintyy joissakin hedelmissä. Sitä käytetään tehostamaan kehon energia- ja antioksidanttiaineenvaihduntaa.
Sinkki (sulfaatti monohydraatti): välttämätön mineraali, jota esiintyy mm. lihassa ja palkokasveissa. Elimistö tarvitsee sinkkiä useiden entsymaattisten prosessien säätelyyn. Sitä käytetään ravintolisänä tyypillisesti vastustuskyvyn tehostamiseen.
B1-vitamiini (tiamiinimononitraatti): välttämätön vitamiini, jota elimistö tarvitsee verensokerin säätelyyn. Alkoholin nauttiminen saattaa lisätä B1-vitamiinin tarvetta merkittävästi.
E-vitamiini: vitamiini, jota esiintyy esim. useissa siemenissä ja pähkinöissä. Tukee immuniteettia ja elimistön antioksidanttiaineenvaihduntaa.
B2-vitamiini (riboflaviini): vitamiini, jota esiintyy esim. lihassa, tofussa ja maidossa. Se auttaa elimistöä pitämään kysteiinin (ks. N-asetyylikysteiini) aktiivisessa muodossa.
B6-vitamiini (p-5-p): P-5-P (pyridoksaali-5-fosfaatti) on B6-vitamiinin aktiivinen muoto. Useat elimistön entsyymit tarvitsevat sitä toimiakseen. Alkoholin käyttöön liittyy usein alentunut B6-vitamiinin pitoisuus elimistössä, koska alkoholin hajottaminen kuluttaa B6-vitamiinia.
Piperiini: Mustapippurista eristetty flavonoidi, joka tehostaa useiden muiden ainesosien imeytymistä merkittävästi.
B9-vitamiini (foolihappo): mm. soijapavuissa, linsseissä, parsassa ja pinaatissa esiintyvä välttämätön vitamiini, joka osallistuu elimistön kysteiinitason säätelyyn (ks. B2-vitamiini).
Seleeni: välttämätön mineraali, jota saadaan esim. joistakin pähkinöistä. Se osallistuu glutationin, kehon tärkeimmän antioksidantin, toimintaan ja säätelyyn. 
B12-vitamiini (metyylikobalamiini): välttämätön vitamiini, jota saadaan muun muassa sisäelimistä, lihasta ja joistakin merenelävistä. Sillä on keskeinen rooli lukuisissa kehon reaktioissa, mukaanlukien glutationin tuotannossa.
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Suoja - Rohtos Labs

Suoja

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä