Nutri Works

Strong Omega-3

120 kapselia
8,99 €
8,99 €

0,07 € / kpl

Varastossa yli 30 kpl

Määrä: kpl

Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksiin postiisi

Nopea toimitus 1-3 vrk

Ilmainen 14 vrk palautusoikeus

Kalaöljy on rasvaisten kalojen lihasta puristettu öljy. Se eroaa kalojen maksasta puristettavasta kalanmaksaöljystä siinä, että se ei sisällä A- ja D-vitamiinia, vaan ainoastaan erilaisia rasvahappoja. Kalan lihasöljy sisältää 10-30 % omega-3-rasvahappoja, mm. eikosapentaeenihappoa eli EPAa ja dokosaheksaeenihappoa eli DHAta, sekä pieniä määriä muita tyydyttyneitä ja tyydyttymättömiä rasvahappoja. Ravintolisävalmisteissa käytetty öljy on yleensä väkevöity siten, että se sisältää 30-70 % omega-3-rasvahappoja.

EPAa ja DHAta syntyy merten mikrolevissä, joista ne siirtyvät ravintoketjussa kaloihin. EPAa ja DHAta saa rasvaisesta kalasta, esimerkiksi lohesta, silakasta ja makrillista.

Hyvälaatuisia rasvoja tarvitaan energian lähteeksi, normaalin hormonitoiminnan ylläpitämiseen ja eikosanoiditasapainon pitämiseen hyvien puolella - hyvät eikosanoidit toimivat pahojen leukotrieenien vastavaikuttajina, ja ne hillitsevät tulehdustiloja kudoksissa. Myös urheilijoille ja kuntoilijoille on etua riittävästä omega-3-rasvahappojen saannista. Se vaikuttaa muun muassa tulehduksiin ja vastustuskykyyn. Hyvillä rasvoilla tiedetään olevan lieventäviä vaikutuksia harjoituksen aiheuttamiin tulehdusperäisiin kiputiloihin. Omega-3-rasvahapot voivat myös parantaa suorituskykyä, sillä ne tehostavat hapenkuljetusta. Lisäksi ne saattavat parantaa keuhkojen toimintaa.

Miksi Nutri Works Strong Omega-3: 
  • Tuotteessa on korkea pitoisuus DHA ja EPA rasvahappoja
  • Edesauttaa kehon normaalia hormonitoimintaa
  • Riittävä omega-3 rasvahappojen saanti vaikuttaa suotuisasti vastustuskykyyn sekä lievittää tulehdusperäisiä kiputiloja elimistössä 
Strong Omega sopii päivittäiseen käyttöön kaikille Omega-3-rasvahappojen riittävän saannin varmistaminen, elimistön rasvahappojen tasapainon parantaminen.

Käyttöohje: 3 kapselia päivässä.

Markkinoija, maantuoja: Nutrimarket Oy
 
Sisältö per 3 tablettia:
kalaöljyä 3000 mg
jossa EPAa 540 mg
ja DHAta 380 mg
 
Ainesosat: kalaöljy, liivate, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), hapettumisenestoaine (luontainen tokofeloliuute)
Arvostele tämä tuote

09.12.2015 - Jemina

  • Aminopörssi suosittelee
Strong Omega-3 - Nutri Works

Strong Omega-3

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä