Bertil's

Sinkkiasetaatti Suusuihke

20 millilitraa
ALE 15 %
  • Bertil’s Sinkkiasetaatti Suusuihke
12,74 €
12,74 €
14,99 €

637,00 € / l

Varastossa: 16 kpl

Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
2 14,54 € 29,08 € Osta
3 14,24 € 42,72 € Osta

ILMAINEN TOIMITUS yli 59 euron DB Schenker noutopistepaketti tilauksiin.

Nopea toimitus 1-3 vrk

14 vrk palautusoikeus

Sinkkiasetaatti Suusuihke on uusi erinomainen vaihtoehto perinteisille imeskeltäville Sinkkiasetaatti -tableteille. Flunssa-aikaan sinkkiä on hyvä annostella suun limakalvoille pieniä annoksia useita kertoja päivässä. Tämä siksi, että sinkillä on välitön ”ulkoinen” vaikutus suun ja nielun limakalvoilla pesiviin taudinaiheuttajiin. Sinkkiasetaatti on todettu tieteellisissä tutkimuksissa tehokkaimmaksi nopeatehoisen sinkin muodoksi.

Hyvin imeytyvä sinkki edistää vastustuskykyä pitkäkestoisesti. Se vaikuttaa vastustuskykyä ylläpitävien valkosolujen määrään ja aktiivisuuteen. Mekanismi on ulkoista vaikutusta hitaampi, mutta pitkäkestoisempi ja monipuolisempi. Aminohappokelatoitu sinkki on parhaiten imeytyvä sinkin muoto.

Bertil’s Sinkkiasetaatti suusuihke sisältää sinkkiä sekä asetaatti- että kelaattimuodossa. Yhdistelmästä saa tuplatehon vastustuskyvyn tukemiseen.

Annostus: 4 suihkausta suuhun 8 kertaa päivässä. Käytetään 3 päivän tehokuurina.

Markkinoija: Valioravinto

Bertil’s Sinkkiasetaatti Suusuihke valmistetaan Suomessa. Bertil’s -tuotesarjaan kuuluu laaja valikoima yksittäisiä hivenaineita, vitamiineja ja eri käyttötarkoituksiin valmiiksi laadittuja yhdistelmätuotteita.
Vuorokausiannos 8×4 suihkausta sisältää:
Sinkkiä 80 mg 
     josta sinkkiasetaattina 40 mg
     ja sinkkibisglysinaattina 40 mg

Yksi suihkaus sisältää 2,5 mg sinkkiä

Ainesosat: Vesi, emulgointiaine glyseroli, makeutusaine ksylitoli, sinkkibisglysinaatti 5 %, sinkkiasetaatti 2 %, piparminttuaromi, makeutusaine stevioliglykosidit, säilöntäaineet E211, E202.

Ei sisällä laktoosia, gluteenia, sokeria, hiivaa eikä eläinperäisiä aineosia.

Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojassa. Sisältää makeutusainetta (ksylitoli). Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia
Arvostele tämä tuote

23.10.2019 - Emmi

Toimii! Vei alkavan flunssan mennessään. Makukin on miellyttävä, joten tuotetta on kiva käyttää.

21.10.2019 - Camilla

Ihan huippu tuote flunssakaudella! Mulla on tää aina käsilaukussa - jos tulee yhtään fiilis et flunssa kolkuttelis niin suihketta suuhun vaan isolla kädellä ;)
  • Aminopörssi suosittelee
Bertil’s Sinkkiasetaatti Suusuihke

Sinkkiasetaatti Suusuihke

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä