SportLife Nutrition

Recovery+

1000 grammaa
ALE 20 %
  • stevia raakakaakao
21,59 €
21,59 €
26,99 €
Määrä: kpl

Ilmainen toimitus yli 59 € DB Schenker noutopistepaketti tilauksiin.

Nopea toimitus 1-3 vrk

Ilmainen 14 vrk palautusoikeus

Palautusjuoman tarkoituksena on antaa elimistölle sen eniten tarvitsemat ravinteet mahdollisimman nopeasti ja mahdollisimman nopeasti imeytyvässä muodossa. 

Recovery+ soveltuu erinomaisesti kaikille urheilua harrastaville. Sen kaksivaiheinen menetelmä takaa tehokkaan palautumisen heti nauttimisesta useiden tuntien päähän. Ensimmäisessä vaiheessa vaikuttavat nopeasti imeytyvät pilkotut eli hydrolisoidut proteiinit ja lyhytketjuiset hiilihydraatit. Toisessa vaiheessa palautuminen jatkuu pitkäketjuisilla proteiineilla ja hitaasti imeytyvillä hiilihydraateilla, joiden vaikutus kestää useita tunteja. Tuotetta on täydennetty palautumiselle olennaisilla aineosilla L-glutamiinilla ja kreatiinilla.  RECOVERY:n proteiinit ja hiilihydraatit ovat instantoituja.

TUOTTEEN OMINAISUUKSIA
  • kaksivaiheinen palautumisjuoma
  • sisältää 100% puhdasta kreatiinimonohydraattia
  • lisätty palautumista edistäviä aminohapoja L-glutamiinia ja L-leusiinia
  • toimii kaikissa urheilulajeissa, mutta soveltuu parhaiten painoharjoitteluun tai muuten kovaan harjoitteluun
  • sekoittuu hyvin
  • miellyttävän makuinen

Sekoita kaksi mittalusikallista (n. 65 g) jauhetta n. 400ml:aan vettä tai maitoa. Suositellaan sekoitettavaksi juomamixerissä. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena

Valmistaja: Sportlife 

Ravintosisältö per 100 g:
Energiaa 1448 kJ / 346 kcal 
Proteiinia 40 g 
Hiilihydraattia 39 g  
josta laktoosia 0,2g
Kreatiinimonohydraattia 7 g 
L-glutamiinia 7 g 
L-leusiini 5 g 
Rasvaa 1,4 g
 
Ainesosat: Vähälaktoosinen ultrasuodatettu heraproteiinikonsentraatti(maidosta), hydrolisoitu heraproteiini (maidosta), dextroosi, maltodekstriini, L-glutamiini, L-leusiini, kreatiini.

Tuote sisältää myös aromia, väriaineita (mansikka), kaakaojauhetta (suklaa) 100% raakakaakao-jauhe/luontainen aromi kemfe (raakakaakao) ja makeutusainetta.

Raakakaakao:
Raakakaakao makuisen tuotteen makeus tulee stevioliglykosiditista, joka on Stevia –kasvista valmistettu luonnollinen makeutusaine.
Arvostele tämä tuote

09.12.2015 - jonsku

  • Aminopörssi suosittelee
stevia raakakaakao

Recovery+

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä