Polar Nutrition

Pakuriuute

32 grammaa
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 19,99 1999

(624,69 € / kg)

Varastossa: 2 kpl

Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
2 19,39 € 38,78 € Osta
3 18,99 € 56,97 € Osta

ILMAINEN TOIMITUS yli 59 euron DB Schenker noutopistepaketti tilauksiin.

Nopea toimitus 1-3 vrk

14 vrk palautusoikeus

Pakuri on pohjoisten alueiden superfood, jota on käytetty kansanlääkinnässä jo tuhansia vuosia. Pakuria syntyy, kun koivuihin tai muihin lehtipuihin tarttuu lahottajasieni pakurikääpä. Pakurikääpä ei kuitenkaan ole se nautittava osa, vaan puun puolustusreaktion seurauksena sen ulkopuolelle syntyvä pakuri. Sillä uskotaan olevan useita hyödyllisiä terveysvaikutuksia. Pakuri muun muassa tasapainottaa elimistön toimintaa, hillitsee tulehduksia, auttaa elimistöä parantamaan vastustuskykyä ja siedättää koivun siitepölyallergiaa. Nämä terveysvaikutukset tulevat esille parhaiten säännöllisellä käytöllä. 

Hienonnettu pakuri uutetaan käyttämällä sirkulointimenetelmää, jolloin valmiiseen jauheeseen jää jäljelle vain 100 % kehoon liukenevia ainesosia. Tämän takia pakuri-uutetta ei tarvitse hauduttaa vaan se on heti valmis nautittavaksi. Yhden pakuri¬uutekilon valmistamiseen käytetään jopa 12-15 kiloa kuivattua pakuria

Pakuriuutteemme raaka-aine on kerätty maailman puhtaimmista kolkista, siperian ikimetsistä. Tästä raaka-aineesta ammattilais¬tiimimme on valmistanut huippulaatuisen tuotteen käyttäen vuosien kokemustaan pakurin käsittelystä ja valmistuksesta. Tämä takaa tasa-laatuisen lopputuloksen, jokainen erä on yhtä laadukas. 

Valmistuttaja: Polar Nutrition
Ainesosat: 100 % kuivatun pakurin uute
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Pakuriuute - Polar Nutrition

Pakuriuute

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä