Supercube

Pakurikääpäeliksiiri, puolukka ja karpalo

30 annospussia
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
34,99 €
34,99 €

Varastossa: 1 kpl

Määrä: kpl

Ilmainen toimitus yli 59 € DB Schenker noutopistepaketti tilauksiin.

Nopea toimitus 1-3 vrk

14 vrk palautusoikeus

Pitkän tuotekehityksen tuloksena olemme kehittäneet laadukkaan ja tasapainoisen pakurieliksiirin pakurin (Inonotus obliquus) ulko- ja sisäosista tarjoten parhaat vaikuttavat ainesosat jokapäiväiseen turvalliseen käyttöön.
Päätimme lisätä huippulaadukkaaseen triplauuttettuun pakurieliksiirimme entistäkin enemmän vitamiineja arktisten marjojen muodossa. Puolukka (Vaccinium vitis-idaea) ja isokarpalo (Vaccinium oxycoccos) ovat arktisten alueiden maistuvia marjoja joissa on paljon kivennäis-, hivenaineita ja flavonoideja.

Marjamme ovat käsin poimittuja villinä kasvaneita puolukoita ja isokarpaloita. Puolukka sisältää runsaasti kivennäis- ja hivenaineita jotka parantavat maksan, sapen ja vatsan toimintaa. Ehkäisee myös munuaisten- ja virtsatietulehduksia.

Sekoittamalla puolukkaa karpaloon vaikutukset tehostuvat. Marjoissa on myös paljon vitamiineja ja kuituja. Marjamme pakastekuivataan, jotta ne säilyttävät kaikki vitamiinit. Kuivauksen jälkeen ne jauhetaan kokonaisina, jonka jälkeen ne uutetaan pakurin sekaan.

Pakkaus: Sisältää 30 kappaletta / 2000 mg helposti liukenevaa uutejauhetta kätevissä valmiissa annospusseissa. Tuote on raakaruokaa ja luontaisesti maidoton, gluteeniton ja soijaton.

Käyttö: Avaa pussi ja sekoita esimerkiksi teehen, kahviin, smoothieen tai vaikka puuron päälle.

Valmistaja: Supercube
Sisältö per annos (2 g):
Pakuriuute 1600 mg 
Puolukka 200 mg 
Karpalo 200 mg
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Pakurikääpäeliksiiri, puolukka ja karpalo

Pakurikääpäeliksiiri, puolukka ja karpalo

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä