Supercube

Pakurieliksiiri, mustikka ja variksenmarja

30 annospussia
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
34,99 €
34,99 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Pitkän tuotekehityksen tuloksena olemme kehittäneet laadukkaan ja tasapainoisen pakurieliksiirin pakurin (Inonotus obliquus) ulko- ja sisäosista tarjoten parhaat vaikuttavat ainesosat jokapäiväiseen turvalliseen käyttöön.

Päätimme lisätä huippulaadukkaaseen triplauuttettuun pakurieliksiirimme entistäkin enemmän vitamiineja arktisten marjojen muodossa. Villimustikka (Vaccinium myrtillus) ja variksenmarja (Empetrum nigrum) ovat arktisten alueiden maistuvimpia vitamiinipommeja!

Marjamme ovat käsin poimittuja villinä kasvavia mustikoita ja variksenmarjoja. Mustikka sisältää paljon vitamiineja, kuituja ja flavonoideja sekä miellyttävän maun. Variksenmarja taas sisältää korkean pitoisuuden C-vitamiinia joten yhdistämällä nämä kaksi supermarjaa ja uuttamalla ne pakurin joukkoon saadaan maukas ja todella tehokas eliksiiri.

Marjamme pakastekuivataan, jotta saamme säilytettyä kaikki hyödylliset vitamiinit. Kuivauksen jälkeen marjat jauhetaan kokonaisina jonka jälkeen ne uutetaan pakurin sekaan.

Pakkaus: Sisältää 30 kappaletta / 2000 mg helposti liukenevaa uutejauhetta kätevissä valmiissa annospusseissa. Tuote on raakaruokaa ja luontaisesti maidoton, gluteeniton ja soijaton.

Käyttö: Avaa pussi ja sekoita esimerkiksi teehen, kahviin, smoothieen tai vaikka puuron päälle.

Valmistaja: Supercube
Sisältö per annos (2 g):
Pakuriuute 1600 mg 
Musikka 200 mg 
Variksenmarja 200 mg
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Pakurieliksiiri, mustikka ja variksenmarja

Pakurieliksiiri, mustikka ja variksenmarja

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä