Muscle Moose

Moose Juice

500 millilitraa
Hinta: 2,99 299

(5,98 € / l)

Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
2 2,90 € 5,80 € Osta
3 2,84 € 8,52 € Osta
12 2,70 € 32,40 € Osta

ILMAINEN TOIMITUS yli 59 euron DB Schenker noutopistepaketti tilauksiin.

Nopea toimitus 1-3 vrk

14 vrk palautusoikeus

Moose juice on BCAA- ja energiajuoman yhdistelmä. Hiilihapotettu juoma sopii hyvin ennen treeniä tai treenien jälkeen. Moose juice antaa piristystä päivääsi. Juoma on sokeriton ja siihen ei ole lisätty aspartaamia. Sisältää BCAA:ta, B-vitamiineja ja makeutusaineita. 
  • ei lisättyä sokeria
  • sisältää BCAA-aminohappoja
  • Sisältää B-vitamiinia
Valmistaja: Muscle Moose
Ravintosisältö per 100 ml: 
Energiaa 3 kcal 
Rasvaa 0 g 
    josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraatteja 0,3 g 
    josta sokereita 0 g  
Proteiinia 0,4 g 
Suolaa 0,00 g  
Niasiinia 6 mg  
B6-vitamiinia B6 8 mg 
Foolihappoa 80 µg 
B12-vitamiinia 100 µg 

Ainesosat marja: hiilihapotettu vesi, D-glukuronolaktoni, BCAA 2:1:1 (leusiini, isoleusiini, valiini), tauriini, kofeiini, L-tyrosiini, L-karnitiini L-tartraatti, B6-vitamiini, niasiini, koliinibitartraatti, B12-vitamiini, foolihappo, aromit,  happamuudensäätöaineet (omenahappo, sitruunahappo), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K).

Ainesosat sinivatukka: hiilihapotettu vesi, D-glukuronolaktoni, BCAA 2:1:1 (leusiini, isoleusiini, valiini), tauriini, kofeiini, L-tyrosiini, L-karnitiini L-tartraatti, B6-vitamiini, niasiini, koliinibitartraatti, B12-vitamiini, foolihappo, aromit,  happamuudensäätöaineet (omenahappo, sitruunahappo), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K).

Ainesosat vihreä omena: hiilihapotettu vesi, D-glukuronolaktoni, BCAA 2:1:1 (leusiini, isoleusiini, valiini), tauriini, kofeiini, L-tyrosiini, L-karnitiini L-tartraatti, B6-vitamiini, niasiini, koliinibitartraatti, B12-vitamiini, foolihappo, aromit,  happamuudensäätöaineet (omenahappo, sitruunahappo), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K).
Arvostele tämä tuote

31.05.2018 - Pärinäpaavo

200mg kofeiinia antaa taatut pärinät:DD

23.03.2018 - Hosee

Pahaa. Aspartaamittomuus ei lämmitä, kun sisältää kuitenkin asesulfaami K:ta (mikä on pahaa). Lisäksi sisältää erittäin paljon B6-vitamiinia. "Yksi annos (500 ml) sisältää B6-vitamiinia yli turvalliseksi katsottavan vuorokausimäärän ja siksi tuotteen pitkäaikaista käyttöä ei suositella. Pitkäaikaisella altistumisella (> 10 mg) voi olla haittavaikutuksia, kuten lievää pistelyä tai tunnottomuutta." Näin lukee päälleliimatussa tuoteseloste-etiketissä. Koko tötsässä sitä B6-vitamiinia on hulppeat 40mg, eli nelinkertaisesti suositellun vuorokausiannoksen verran. Noilla potentiaalisilla haittavaikutuksilla: jaiks! Tätä en juo yhtään enempää! Yäk!
  • Aminopörssi suosittelee
Moose Juice - Muscle Moose

Moose Juice

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä