Fitra

Mika Nyyssölä – Giant Killerin tarina ja treeniopas

200 sivua
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 27,90 2790

Varastossa: 1 kpl

Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
2 27,06 € 54,12 € Osta
3 26,51 € 79,53 € Osta
5 25,11 € 125,55 € Osta

ILMAINEN TOIMITUS yli 59 euron DB Schenker noutopistepaketti tilauksiin.

Nopea toimitus 1-3 vrk

14 vrk palautusoikeus

Mika Nyyssölä, 40, on Suomen tämän hetken valovoimaisin kehonrakentaja ja kymmenientuhansien nuorten treenaajien ykkösidoli.

Kirja kuvaa Mikan etenemisen nuoresta harrastevoimailijasta oman lajinsa kehonrakennuksen huipulle ja Arnold Classic Europe -kilpailun voittajaksi Madridissa syksyllä 2015. Mika kertoo eri kausien harjoittelusta, ruokavaliosta ja henkisestä taistelusta äärimmäisen rasittavien treenien ja kilpailuja kohti tiukentuvien dieettien puristuksessa.

Mika jakaa kirjassa omaan 25 vuoden treenikokemukseensa ja omiin harjoitusohjelmiinsa perustuvia ja seikkaperäisiä ohjeita harjoittelijoille, jotka kaipaavat selviä ohjeita oman harrastuksensa kehittämiseksi ja inspiraatioksi. Inspiroiva kirja on täynnä hienoja kuvia ja upeita muistumia Mikan pitkän kehonrakennusuran vaiheilta. Ennen kaikkea kirja kertoo matkasta, joka alkoi pikkupojan vilpittömästä innostuksesta ja päättyi valitun lajin kansainväliselle huipulle. Jouni Virtamo on toiminut kuntosalialan, kehonrakennuksen ja urheiluravitsemuksen erikoislehtien kustantajana, päätoimittajana ja toimittajana yli 30 vuotta. Kirjan upean ilmeen on tehnyt graafikko Jouni Lehtonen.

Kirjoittaja: Mika Nyyssölä, Jouni Virtamo, Jouni Lehtonen

Julkaisija: Fitra 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Mika Nyyssölä – Giant Killerin tarina ja treeniopas

Mika Nyyssölä – Giant Killerin tarina ja treeniopas

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä