Wedderspoon

Manuka Honey KFactor 12

250 grammaa
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
29,99 €
29,99 €

119,96 € / kpl

Varastossa: 1 kpl

Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
2 29,09 € 58,18 € Osta
3 28,49 € 85,47 € Osta

ILMAINEN TOIMITUS yli 59 euron DB Schenker noutopistepaketti tilauksiin.

Nopea toimitus 1-3 vrk

14 vrk palautusoikeus

Wedderspoon Manuka Hunaja on kermainen ja herkullinen manuka hunaja Uudesta-Seelannista. Manuka hunaja on tunnettu antibakteerisista ominaisuuksistaan ja sitä käytetään ulkoisesti haavojen ja ihovaurioiden hoidossa, sekä sisäisesti suoliston ongelmien tukena sekä immuniteetin ylläpidossa Nimi tulee Manuka-pensaasta (Leptospermum Scoparium), jonka valkoisten kukkien nektaria mehiläiset keräävät. Pensasta esiintyy ainoastaan Uudessa-Seelannissa ja se kuuluu tea tree ryhmään, jonka lajeilla on luonnollisia antibakteerisia ominaisuuksia. Manuka hunaja on luokiteltu lääkinnälliseksi hunajaksi.

Hunajan vahvuus määritellään tuottajista riippumattomassa laboratoriossa ja sertifioidaan asteikolla 5 – 30 näin ollen varmistetaan, että jokaisella asteikolla on aina sama laatutaso. Mitä korkeampi luku on sitä vahvempi on lääkinnällinen vaikutus. Wedderspoon Manuka Hunaja KFactor 12 luokitus on 12, joka tarkoittaa, että 65% siitepölyhiukkasista on Manuka Hunajalle ominaisia.  

Käyttöohje: 1 tl enintään kolme kertaa päivässä. Manuka hunajaa ei saa sekoittaa kuumaan veteen tai juomaan. Käytä sellaisenaan tai sekoita vaikka jogurttiin tai aamiaismuroihin tai levitä leivän päälle. Ei suositella alle 1-vuotiaille.   

Valmistaja: Wedderspoon
Ravintosisältö per 100 g: 
Energiaa 1370/322 kcal
Proteiinia 0 g
Rasvaa 0 g
Hiilihydraatteja 80 g
            joista sokereita 80 g
Suolaa 0mg

Aineosat: Uusi-Seelantilainen raaka Manuka hunaja 
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Manuka Honey KF12 - Wedderspoon

Manuka Honey KFactor 12

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä