Takaisin

MANIA by Manninen

MANIA by Manninen

Sain kriittiseen kokeiluuni mielenkiintoisella aminohappokoostumuksella varustetun erittäin hyvänmakuisen treenilaturin Manniselta, valmistajalta, jonka tuotteiden laatu ei ole koskaan pettänyt.

Sekoitettavuus ja maku olivat ensi kokeilemalta molemmat erinomaisia, omaan makuuni miedon makea maku sopi erittäin hyvin.

Itse lähden aina treenilatureita testaamaan eri lajien yhteydessä punttisalilla, tanssi-, pikajuoksu- sekä painitreeneissä sekä eri tilanteissa kuten aamulla, päivällä, alkuillasta, väsyneenä, pirteänä, kahdet treenit jo takana ja laturia päivän kolmansiin treeneihin jne....
Niin hassulta kuin se kuulostaakin niin itselläni huonosti nukuttu yö takana johtaa siihen että vahvasti kofeiinia ja guaranaa sisältävä treenibuusteri aiheuttaa oksettavan olon - ei mitenkään energistä treenifiilistä. Hyvin nukutun yön jälkeen taas kestän kofeiinia sekä guaranaa huomattavasti paremmin (toinen kysymys on että tarvitseeko silloin treeniä piristävää tuotetta?).

Suluissa esitettyyn kysymykseen vastaukseni onkin että mielestäni treenilatureilla on paikkansa myös pirteänä treenaamaan menevien ihmisten treenilaukussa sillä laturin tarkoitus ei ole ainoastaan piristää käyttäjäänsä vaan tuotteesta riippuen mm. lisätä aminohappojen sekä mineraalien saantia ennen treeniä, puskuroida maitohappoja treenin aikana, tuoda energiaa treeniin jne...

Itse en käytäkään treenilatureita joissa on kofeiinia silloin kun menen treenaamaan hiukan huonosti nukutun yön jälkeen. Outoako? Mielestäni ei, vaan edellämainituista syistä itselleni hyvin perusteltua, sillä en mene yleensä ylipäätänsä edes treenaamaan mikäli olen jostain syystä nukkunut erittäin huonot yöunet vaan siirrän treenejä suosiolla päivällä eteenpäin, varsinkin jos on kyse kovasta treenistä kuten jalkapäivästä salilla tai painitreeneistä.

Itselläni MANIA laittoi hikipisarat valumaan tehokkaan lämmittelyn jälkeen niin mielettömästi että painitreeneihin en tuotetta voi käyttää käytännöllisyyssyistä, sillä hikoilu oli oikeasti niin huomattavaa ja itselläni aineenvaihdunta toimii muutenkin todella hyvin. Liiallinen hikoilu ja ylimääräinen sykkeennousu paini-/pikajuoksutreeneissä vaan vie itseltäni tehoja pois loppumetreiltä.
Mutta esim. salitreeneihin sekä tanssitreeneihin MANIA oli täydellinen sillä hyvän lämmittelyn jälkeen oli oikeasti lämmin olo ja fiilis säilyi aina viimeisiin sarjoihin asti. Myös focus tekemiseen oli aivan eri luokkaa kuin ilman MANIAA.

Uskon että kaikille jotka treenaavat suuria lihasryhmiä todella kovaa oikeasta treenilaturista on merkittävää hyötyä, ja itselleni MANIA on tuonut todella merkittävän edun eritoten jalkatreeneihin jotka ovat itselläni äärimmäisen kovia.
Tuotteesta en ole kertaakaan saanut kofeiini yliannostuksesta johtuvaa pahaaoloa vaan poikkeuksetta energisen sekä paremmin maitohappoja sietävän treenikunnon.


Jälleen kerran sanottakoon että vaikka Suomessa myytävissä treenilatureissa ei olla mitään uutta ja mullistavaa pitkään aikaan keksitty niin silti jostain syystä toiset tuotteet toimivat ja toiset eivät, tämä johtunee ainesosien keskinäisistä suhteista eli mg määristä joita mitäkin ainetta valmisteesta löytyy.

Ja vaikkakaan yhden ihmisen testiryhmä ei voi koko kansan puolesta puhua niin silti aion liputtaa tuotteen puolesta erittäin vahvasti sillä minulla MANIA todella toimi ja toi toivottavaa treenitehoa sekä maitohappojen sietokykyä.

Mannisen MANIA on tuote jota uskallan vilpittömästi suositella henkilökohtaisten kokemusten perusteella.

  Kirjoittanut: Petteri Avilia

Takaisin