Man Fuel

Man Fuel

420 grammaa
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
39,90 €
39,90 €

95,00 € / kg

Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
2 38,70 € 77,40 € Osta
3 37,91 € 113,73 € Osta

Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksiin postiisi

Nopea toimitus 1-3 vrk

Ilmainen 14 vrk palautusoikeus

Man Fuel on tehojuoma miesten seksuaalisen hyvinvoinnin kohottamiseen. Man Fuel sisältää optimaaliset määrät ainesosia jotka todistetusti nostattavat testosteronitasoja ja parantavat mieskuntoa.Enemmän halua, kykyä, kestävyyttä ja nautintoa.

Man Fuel on tehty juomajauheeksi, jotta ainesosia saataisiin kaikkia toimivat määrät. Annos Man Fuelia sisältää 14g parhaita raaka-aineita mieskunnon kohottamiseen. Kapseleita vastaavaan annokseen tarvittaisiin n. 20 kpl. Monet kilpailevat tuotteet sisältävät siis vain murto-osan Man Fuelin vaikuttavien aineiden määristä. Man Fuel maistuu todella hyvälle ja on siis helppo nauttia päivittäin.

Stressaava ja kiireinen työtahti kuluttaa helposti loppuun, jolloin testosteronitasot helposti laskevat ja mieskunto heikkenee.  Laskeneet testosteronitasot näkyvät väsymyksenä, seksuaalisena haluttomuutena ja itsetunnon alenemisena.  ManFuel ylläpitää normaaleja testosteronitasoja sekä nostaa omaa hormonituotantoa.

Seksuaalisen hyvinvoinnin tärkein asia on kuitenkin riittävä mieskunto. Man Fuel sisältää ainesosia jotka lisäävät verenvirtausta erogeenisillä alueilla. Tämä vahvistaa erektiota ja lisää nautintoa.Man Fuel toimii välittömästi ensi annoksesta mutta suosittelemme käyttämään sitä päivittäin. Päivittäinen 
käyttö esim. puoli annosta(7g) aamuisin ja puoli annosta(7g) iltaisin. Jatkuva käyttö nostaa testosteronitasot ja mieskunnon aivan uudelle tasolle.

Tuote valmistetaan Ruotsissa parhaista raaka-aineista ja tiukan laadunvalvonnan alla. Tämä tarkoittaa että tuote on turvallinen käyttää ja sisältää juuri sitä mitä lupaa.

Suositeltu vuorokausiannos: Sekoita 14g (yksi mittalusikka) jauhetta 3dl (300ml) vettä ja sekoita shakerissa. Nauti n.20 min. ”ennen suoritusta”. Tai annos jaettuna 2 osaan: 7g aamulla ja 7g illalla.

Maahantuoja, markkinoija: Health Supplements Finland Oy
Sisältö per annos (14g):  
L-Arginiini 3000mg
Sitsulliini DL-malaatti 3000mg
D-Asparagiinihappoa (DAA) 3000mg
Betaiini 3000mg
ZMA  1078mg
josta
Magnesium sitraatti 1000mg
josta magnesium 200mg  
sinkki glukonaatti 68mg
josta sinkki 10mg 
Vitamiini B6 10mg
Ruusunjuuriuute 300mg
Tribulus terrestris 300mg
Naisiiini10mg

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Man Fuel

Man Fuel

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä