Fitra

Makwan Amirkhani

176 sivua
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
ALE 65 %
  • Makwan Amirkhani - Fitra
Hinta: 12,00 1200 34,90 € 3490

Varastossa: 2 kpl

Määrä: kpl

ILMAINEN TOIMITUS yli 59 euron DB Schenker noutopistepaketti tilauksiin.

Nopea toimitus 1-3 vrk

14 vrk palautusoikeus

Makwan Amirkhani on Iranin kurdi, joka on saanut nimensä vuoren mukaan. Kovia kokenut perhe pakeni Iranista Irakiin, jossa he asuivat pienessä käsintehdyssä savimajassa. Amirkhanin perhe onnistui saamaan turvapaikan Vaasasta Makwanin ollessa 4-vuotias.
Nykyään Makwan on vapaaottelija ja kaikenikäisten esikuva, joka on noussut viimeisten vuosien aikana suomalaisten suureksi suosikiksi. Makwan on raivannut tiensä vapaaottelutähdeksi UFC:ssa.

Kirja on täynnä tunteita: iloa, surua, hikeä, verta ja kyyneleitä. Makwan kertoo lapsuudestaan Iranissa, elämästään Suomessa, oman perheen tärkeydestä, kulissien takaisesta elämästä UFC-maailmassa sekä suhteestaan naisiin.

”Jos ihmiset joskus kokisivat edes muutaman sekunnin sellaista elämää, joka on oikeasti vaikeata, he kiittäisivät Jumalaa joka päivä siitä, että ovat syntyneet Suomeen. Suomessa kaikki on mahdollista."

Kirjan kirjoittaja Mari Sainio on tv:stä, radiosta ja valtamediasta tunnettu toimittaja. Liikunta, terveys, hyvinvointi, onnellisuus ja elämästä nauttiminen ovat teemoja, joista Mari on ollut kiinnostunut aina. Maria kiehtovat kovasti myös ihmisten elämäntarinat. Toimittamisen lisäksi hän työskentelee monipuolisesti liikunnan ja hyvinvoinnin saralla.

Kirjailija: Mari Sainio

Kustantaja: Fitra
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Makwan Amirkhani - Fitra

Makwan Amirkhani

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä