Nutri Works

Magnesium + B6

120 kapselia
Hinta: 11,99 1199

(0,10 € / kpl)

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Nutri Works Magnesium + B6 on jokaisen liikkujan lisäravinne. Magnesium on ihmiselle välttämätön mineraali ja se on keskeinen tekijä sadoissa aineenvaihdunnan tapahtumissa. Se osallistuu energia-aineenvaihduntaan, erityisesti lihasten supistumisen säätelyyn sekä proteiinien muodostukseen. 
 
B6-vitamiini eli pyridoksiini tehostaa magnesiumin vaikutusta. Jo magnesiumin imeytyminen vaatii B6-vitamiinin läsnäoloa ja lisäksi B6-vitamiinilla on samoja vaikutuksia kuin magnesiumilla.  B6-vitamiini eli pyridoksiini on vesiliukoinen vitamiini, joka osallistuu yli sataan entsyymireaktioon soluissa, tärkeimpinä aminohappojen aineenvaihdunta, energian ja hermovälittäjäaineiden tuotanto. Hyviä B6-vitamiinin lähteitä ovat liha, kala, sisäelimet, kananmunan keltuainen, maitovalmisteet, kokojyvävilja, palkokasvit ja vihreät vihannekset. B6-vitamiinia tarvitaan aminohappojen muodostuksessa.
 
Magnesiumia poistuu elimistöstä hikoilun ja virtsan mukana.  Ravinnossa magnesiumia on erityisen runsaasti täysjyväviljassa, kasviksissa, sisäelimissä ja lihassa.
 
Magnesiumin suositeltava päivittäinen saanti on miehillä 350 mg ja naisilla 280 mg. Kuitenkin EFSA (European Food Safety Authority) on määrännyt magnesiumille jatkuvan käytön turvallisen ylärajan, joka on 250 mg vuorokaudessa - siis alhaisempi kuin päivän saantisuositus. Ravintolisien suositeltava vuorokausiannos ei saa ylittää 250 mg:aa.
 
Miksi Nutri Works Magnesium + B6: 
  • Hikoillessa menetät tärkeitä elektrolyyttejä, joten magnesiumlisällä saat tasoitettua tilannetta.
  • Sisältää magnesiumin vaikutusta tehostavaa B6-vitamiinia
  • Normaalin aineenvaihdunnan ylläpitoon tarvitaan magnesiumia ja B6-vitamiinia
  • Magnesium ylläpitää solunsisäistä kaliumpitoisuutta ja vaikuttaa kalsiumin kuljetukseen
  • Magnesium edistää luuston pysymistä normaalina ja hermoston normaalia toimintaa
Käyttöohje: 1 kapseli päivässä. Suositeltua annosta ei tule ylittää. Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
 
Valmistaja: Nutri Works
Sisältö per 1 kapseli:
Magnesiumia 150 mg 
B6-vitamiinia 3,2 mg
Ainesosat: Magnesiumsitraatti, magnesiumbisglysinaatti, liivate, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), pyridoksiinihydrokloridi, paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti), väri (titaanidioksidi)

Arvostele tämä tuote

17.09.2019 - Anssi

Perushyvä mankku!

04.11.2015 - E

Loistava magnesiumlisä päivittäiseen käyttöön. Mielestäni oikein hyvä tuote ja edullinen!
  • Aminopörssi suosittelee
Magnesium + B6 - Nutri Works

Magnesium + B6

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä