Feel Vivid

Luomu Acerola-uutejauhe

100 grammaa
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
17,99 €
17,99 €

179,90 € / kg

Varastossa: 1 kpl

Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
2 17,45 € 34,90 € Osta
3 17,09 € 51,27 € Osta

Ilmainen toimitus yli 59 € DB Schenker noutopistepaketti tilauksiin.

Nopea toimitus 1-3 vrk

Ilmainen 14 vrk palautusoikeus

Barbadoksenakerola on Keski-Amerikasta kotoisin oleva kirsikkaa muistuttava hedelmä. Acerola-pensas tarvitsee yli 26 asteen vuosittaista keskilämpötilaa kasvaakseen riittävän korkeaksi ja tuottaakseen runsasta satoa.

Acerola on yksi maailman eniten C-vitamiinia sisältävistä hedelmistä ja sitä käytetäänkin usein C-vitamiinitiivisteiden valmistukseen. Acerola sisältää C-vitamiinia noin 30 kertaa enemmän kuin appelsiini, ja se sopii hyvin myös sitrusallergisille. Hedelmä sisältää lisäksi runsaasti A-, B1-, B2-, B3-vitamiineja, karotenoideja ja bioflavonoideja. Yhdessä nämä fytoravinteet tehostavat C-vitamiinin imeytymistä ja voimistavat sen antioksidatiivisia ominaisuuksia.

Feel Vivid acerola-uutejauhe on valmistettu tarkkaan valituista brasilialaisista hedelmistä. Acerola-uutejauhe on herkullisen makuista ja sisältää huikeat 17% C-vitamiinia. Yhteen kiloon jauhetta on käytetty noin 10 kg tuoreita hedelmiä.

Käyttöohje: 1/2 tl vuorokaudessa. Feel Vivid Acerola-jauhe on helposti sekoittuva, ja se toimii erinomaisesti esimerkiksi rahkassa, smoothiessa tai sellaisenaan veden kanssa.

Valmistaja: Feel Vivid 
Sisältö: Luomu Acerola-uute, Dextriini. Sisältää 17% c-vitamiinia.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Luomu Acerola-uutejauhe

Luomu Acerola-uutejauhe

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä