Fitra

Liikkujan kasvisruokavalio

176 sivua
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
29,90 €
29,90 €

Varastossa: 1 kpl

Määrä: kpl

Ilmainen toimitus yli 59 € DB Schenker noutopistepaketti tilauksiin.

Nopea toimitus 1-3 vrk

Ilmainen 14 vrk palautusoikeus

Kirja kaikille, jotka haluavat syödä vastuullisesti ja samalla suoriutua optimaalisesti omassa lajissaan. Kirjasta opit, kuinka koostaa fyysistä suorituskykyä ja terveyttä tukeva kasvisruokavalio – tai kuinka lisätä kasvikunnan tuotteita omassa ruokavaliossa.

Kasvissyönnin suosio on kasvussa Suomessa ja muualla maailmassa. Tänä päivänä yhä useampi pohtii ruokavalintojensa ympäristövaikutuksia. Urheilijat ja treenaajat eivät tee tässä poikkeusta.

Kasvissyöntiin liittyy kuitenkin edelleen monia uskomuksia ja epäilyksiä. Mistä saan proteiinia? Menetänkö kovalla työllä hankitut lihakset? Pystynkö suoriutumaan ja palautumaan optimaalisesti? Lukuisat vegaaniurheilijat ovat osoittaneet, että lajissa kuin lajissa voi menestyä kasvisruuan voimalla. Tutkimusten mukaan kasvikunnan tuotteisiin perustuva ruokavalio ei ole ainoastaan riittävä, vaan monesti jopa terveellisempi vaihtoehto kuin sekaruokavalio.

Kirja on omiaan myös ravintovalmentajille, personal trainereille ja muille ammattilaisille, jotka työskentelevät ihmisten elintapojen ja terveyden parissa.

Jussi Riekki työskentelee Suomen suurimmassa personal trainereita ja ravintovalmentajia kouluttavassa organisaatiossa, Trainer4Youssa. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus kasvissyönnin ja treenaamisen yhteensovittamisesta. Päätyönsä ohessa Jussi tekee ravintovalmennuksia ja vapaaehtoistoimintaa.

Kirjoittaja: Jussi Riekki

Kustantaja: Fitra 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Liikkujan kasvisruokavalio

Liikkujan kasvisruokavalio

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä