Vitabalans

Lactoseven Kids, 50 tabl.

50 tablettia
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 7,99 799

(0,16 € / kpl)

Varastossa: 9 kpl

Määrä: kpl

ILMAINEN TOIMITUS yli 59 euron DB Schenker noutopistepaketti tilauksiin.

Nopea toimitus 1-3 vrk

14 vrk palautusoikeus

KSYLITOLI-MAITOHAPPOBAKTEERIPURUTABLETTI LAPSILLE

Maitohappobakteerit kuuluvat ihmisen elimistön normaaliflooraan. Lacto Seven KIds sisältää seitsemää erilaista kylmäkuivattua, luonnollista maitohappobakteeri- ja bifidobakteerikantaa (mm. Lactobacillus- ja Bifidobacterium-kantoja). Lapsen suoliston bakteeristo, suolistofloora alkaa kehittyä heti syntymän jälkeen ja jatkuu aina 2-3 ikävuoteen asti. Maitohappobakteerit ovat tärkeitä suoliston bakteeritasapainon ylläpitämisessä sekä vastustuskyvyn kehittymisessä. Siksi näiden bakteereiden saannista on hyötyä jo pienestä pitäen.

Maitohappobakteereilla on Bio-Support™-suojaus, jossa bakteereita ympäröi peptidi-hiilihydraattiseos. Suojauksen ansiosta bakteerit kestävät mahan happamuutta ja säilyttää ne elävinä ja toimintakykyisinä aina suolistoon saakka. Suolessa bakteerit kiinnittyvät suolen seinämään, ne lisääntyvät ja vaikuttavat monien eri tavoin suoliston toimintaan.

Lacto Seven Kids-purutabletit sopivat yli 1-vuotiaille lapsille. Tabletissa on myös D3-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän (vastustuskykyä) normaali toimintaa. Tabletin voi antaa lapselle päivittäin esimerkiksi aterioiden jälkeen. Maitohappobakteereista on hyötyä myös antibioottikuurien yhteydessä, lomamatkoilla, tai kun lapsi opettelee syömään uusia ruokia.
 
Käyttöohje: Yli 1-vuotiaille lapsille 1  purutabletti päivässä. Tabletin voi pureskella tai imeskellä. Varmista, että lapsi osaa purra tai imeskellä tabletin.

Valmistaja: Vitabalans

Sisältö per annos (1 tablettia): 
1 miljardia cfu elävää maitohappobakteeria**
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus plantarum
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus casei
Lactobacillus reuteri
Bifidobacterium longum
Streptococcus thermophilus
D3-vitamiinia 2 mcg
        **valmistushetkellä
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Lactoseven Kids, 50 tabl., Vitabalans

Lactoseven Kids, 50 tabl.

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä