FAST

Creatine

250 grammaa
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 10,99 1099

(43,96 € / kg)

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Kreatiini on tutkituin urheilijoiden käyttämä ravintolisä. Sen tiedetään lisäävän urheilijoiden voimatasoja ja sarjakestävyyttä. Kreatiinia on käytetty voimalajeissa jo yli 15 vuoden ajan ja sen tiedetään olevan turvallinen ravintolisä. Kreatiinin käytössä on tärkeintä oikea, kehonpainoon ja lihasmassaan suhteutettu annostus.

FAST CREATINE on laadukkainta saksalaista 100% Creapure® -kreatiinimonohydraattia. Jos tavoitteesi on lisätä lihasten voimatasoa ja sarjakestävyyttä, kannattaa ehdottomasti lisätä tämä tuote ruokavalion osaksi.

Jos olet vasta aloittamassa voimailuharrastusta, riittää sinulle 3–5 gramman päiväannos. Jos olet pidempään harrastanut voimalajeja, voit ottaa CREATINE-valmistetta 5–10 grammaa päivässä (kahdessa erässä), riippuen lihasmassan määrästä ja harjoittelun intensiteetistä. Huom. Yliannoksesta ei ole hyötyä, joten noudata annostusohjetta.

Annostus: Kreatiinin käyttö aloitetaan 5 päivän latausjaksolla, jonka aikana kreatiinia käytetään 20 g päivässä. Ota 5 g ennen aamiaista, ennen harjoittelua, harjoittelun jälkeen ja päivän viimeisellä aterialla. Latausjakson jälkeen siirrytään 5-6 viikon ylläpitojaksoon, jonka aikana kreatiinia käytetään 5-10 g päivässä. Ylläpitojaksoa seuraa 2-4 viikon tauko kreatiinin käytöstä. Kreatiinin vaikutus säilyy tauonkin aikana, koska ylläpitojakso on täyttänyt kehon kreatiinivarastot.

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. 

Valmistaja: FAST Sports Nutrition
Sisältö: Creapure® -kreatiinimonohydraatti.
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Creatine

Creatine

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä