FAST

Creatine, kreatiini

250 grammaa
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
10,99 €
10,99 €

43,96 € / kg

Varastossa: 6 kpl

Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
2 11,54 € 23,08 € Osta
3 11,31 € 33,93 € Osta

Ilmainen toimitus yli 59 € DB Schenker noutopistepaketti tilauksiin.

Nopea toimitus 1-3 vrk

14 vrk palautusoikeus

Kreatiini on tutkituin urheilijoiden käyttämä ravintolisä. Sen tiedetään lisäävän urheilijoiden voimatasoja ja sarjakestävyyttä. Kreatiinia on käytetty voimalajeissa jo yli 15 vuoden ajan ja sen tiedetään olevan turvallinen ravintolisä. Kreatiinin käytössä on tärkeintä oikea, kehonpainoon ja lihasmassaan suhteutettu annostus.

FAST CREATINE on laadukkainta saksalaista 100% Creapure® -kreatiinimonohydraattia. Jos tavoitteesi on lisätä lihasten voimatasoa ja sarjakestävyyttä, kannattaa ehdottomasti lisätä tämä tuote ruokavalion osaksi.

Jos olet vasta aloittamassa voimailuharrastusta, riittää sinulle 3–5 gramman päiväannos. Jos olet pidempään harrastanut voimalajeja, voit ottaa CREATINE-valmistetta 5–10 grammaa päivässä (kahdessa erässä), riippuen lihasmassan määrästä ja harjoittelun intensiteetistä. Huom. Yliannoksesta ei ole hyötyä, joten noudata annostusohjetta.

Annostus: Kreatiinin käyttö aloitetaan 5 päivän latausjaksolla, jonka aikana kreatiinia käytetään 20 g päivässä. Ota 5 g ennen aamiaista, ennen harjoittelua, harjoittelun jälkeen ja päivän viimeisellä aterialla. Latausjakson jälkeen siirrytään 5-6 viikon ylläpitojaksoon, jonka aikana kreatiinia käytetään 5-10 g päivässä. Ylläpitojaksoa seuraa 2-4 viikon tauko kreatiinin käytöstä. Kreatiinin vaikutus säilyy tauonkin aikana, koska ylläpitojakso on täyttänyt kehon kreatiinivarastot.

Valmistaja: FAST Sports Nutrition
Sisältö: 100% Kreatiinimonohydraattijauhe

 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Creatine, kreatiini - FAST

Creatine, kreatiini

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä