Konjak

Konjak

90 tablettia
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
26,90 €
26,90 €

0,30 € / kpl

Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
2 26,09 € 52,18 € Osta
3 25,56 € 76,68 € Osta

Ilmainen toimitus yli 59 € DB Schenker noutopistepaketti tilauksiin.

Nopea toimitus 1-3 vrk

Ilmainen 14 vrk palautusoikeus

Konjak on painonhallintatuote, josta on tutkittua, turvallista ja tehokasta apua laihduttamiseen. Konjak tehostaa huomattavasti vähäenergisellä ruokavaliolla laihduttamista, kuin laihdutettaessa pelkällä kevennetyllä ruokavaliolla. Konjak on Suomen markkinoilla ainoa ravintolisä, joka sisältää EU:n vahvistaman terveysväitteen mukaisen määrän (3 g/vrk) laihduttavaa glucomannankuitua sekä aimo annoksen verensokeria tasapainottavaa ja makeanhimoa hillitsevää kromia (120 mcg/vrk). Konjakin molemmilla laihtumista tehostavilla ainesosilla on vahvat perustelut. Terveysväitteen saadakseen ravintoaineen vaikutukset on todistettu laajoilla tieteellisillä tutkimuksilla.

Konjak täyttää ja hillitsee nälkää
Konjak on valmistettu vesiliukoisesta Amorphophallus konjac-juurimukulan kasvikuidusta. Tämä kaloriton luonnonkuitu sitoo itseensä valtavan paljon vettä. Ennen ruokailua veden kanssa nautitut Konjak-tabletit (2 tabl/ateria) muodostavat vatsalaukkuun kuituhyytelöä, joka täyttää vatsaa ja tukee normaalia suolentoimintaa. Konjakin avulla laihduttajan on helpompaa pienentää päivittäistä energiansaantiaan ja hallita syömistä, kun olo tulee kylläiseksi pienemmillä, kohtuullisen kokoisella ja vähemmän energiaa sisältävillä ruoka-annoksilla.

Konjak helpottaa makeanhimoa
Konjak tablettien sisältämä kromi helpottaa jo muutamassa päivässä makeanhimoa ja epäterveellisten välipalojen nauttimista aterioiden välillä. Monelle tuttu turha, makea suupala aterian päätteeksi on Konjakin nauttimisen yhteydessä helppoa opetella jättämään kokonaan väliin. Yhdessä verensokeria tasapainottavan kromin kanssa Konjak on erittäin tehokas ravintolisä painonpudotukseen ja ohjaa pysyvään ruokailutapojen muutoksiin.

Konjak tukee laihtumista 
  • Täyttää vatsaa ja pitää olon kylläisenä
  • Ylläpitää hyvää suolentoimintaa
  • Ohjaa pienentämään aterioiden annoskokoa
  • Tasaa verensokerin vaihtelua
  • Hillitsee napostelua ja vähentää makeanhimoa
  • Tukee hyviä kolesteroliarvoja
Laihduta terveellisesti ja turvallisesti
EU on 24.5.2012 hyväksynyt EFSA:n esittämät terveysväitteet, että konjac-glucomannan tehostaa painonpudotusta yhdessä vähäenergisen ruokavalion kanssa. Kromin tasapainottaa verensokeria. Konjak on elintarvike, joka on kehitetty tehostamaan terveellisellä ja monipuolisella, mutta vähäkalorisella ruokavaliolla laihduttamista. 

Konjak-painonhallintatuotetta suositellaan ylipainoisille (BMI yli 25) kevennetyllä ruokavaliolla laihduttaville aikuisille. Konjak on puhdas kuituvalmiste, joka sopii myös diabeetikoille ja keliaakikoille sekä tehostamaan esim. vähähiilihydraattisella ruokavaliolla laihduttamista. Konjakia käytettäessä suosittelemme syömään säännöllisesti 3 kevyttä ateriaa ja 2-3 terveellistä välipalaa päivässä. Hyvä ruokailuväli on 3-4 tuntia.

Annostus: Nautitaan 2 tablettia kolme kertaa päivässä runsaan kylmän veden kera n. puoli tuntia ennen päivän 3 pääateriaa.

Konjakin käytön aikana suositellaan nauttimaan vähäenergistä, monipuolista ravintoa kolme kohtuullisen kokoista pääateriaa sekä 2-3 terveellistä välipalaa päivässä.

Konjak-kuituvalmistetta voi käyttää kuurinomaisesti tai niin pitkään, kun on saavuttanut painotavoitteensa.

Valmistaja: Mezina
Sisältö per 6 tablettia:
Glucomannan-kuitu 3000 mg 
Kromi 120 mcg

Ainesosat: Glucomannan (Konjak-juuri/Amorphophallus konjac K. Koch), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, piidioksidi, rasvahapppojen  magnesiumsuola), mineraali (kromipikolinaatti), pintakäsittelyaine (sellakka)
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Konjak

Konjak

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä