Planet Pure

Konetiskitabletit 23 kpl

23 tablettia
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Uusi
  • Konetiskitabletit 23 kpl - Planet Pure
8,99 €
8,99 €

0,39 € / kpl

Varastossa: 10 kpl

Määrä: kpl

Ilmainen toimitus yli 59 € DB Schenker noutopistepaketti tilauksiin.

Nopea toimitus 1-3 vrk

Ilmainen 14 vrk palautusoikeus

Planet Puren 100 % biohajoavat, fosfaatittomat ja hajusteettomat konetiskitabletit ovat ympäristöystävällisempi vaihtoehto, kun peset astioita tiskikoneessa! Ecocert-luomusertifioiduista raaka-aineista valmistettu astianpesuaine pesee astiat kirkkaiksi matalissakin lämpötiloissa. Kloorittomat konetiskitabletit eivät sisällä väriaineita eikä niiden valmistuksessa ole käytetty palmuöljyä. Tätä ympäristöystävälliseen kartonkilaatikkoon pakattua vegaanista konetiskiainetta ei ole testattu eläimillä. Tabletit on yksittäispakattu muovikääreeseen. 

Planet Pure Konetiskitablettien kanssa voi halutessaan käyttää astianpesukonesuolaa ja huuhtelukirkastetta. Astianpesukonesuolana voi käyttää tavallista, natriumia sisältävää suolaa. Sen tarkoituksena on pehmentää kovaa vettä. Kannattaa pitää mielessä, että Suomessa vesi on yleensä pehmeää ja suolan käyttö tuleekin kysymykseen lähinnä vain, jos käytössä on oman kaivon mineraalipitoinen vesi. Veden kovuuden saa selville oman paikkakunnan vesilaitokselta. Huuhtelukirkasteen ideana on sananmukaisesti huuhdella astiat kirkkaiksi. Kirkaste pienentää veden pintajännitystä, minkä ansiosta astiat kuivuvat nopeasti eikä esimerkiksi laseihin jää pisaroiden jälkiä. Huuhtelukirkasteena voi käyttää esimerkiksi 5-prosenttista etikkaa. Sitä voi valmistaa sekoittamalla väkiviinaetikkaa ja vettä suhteessa 1:2. Kun suola ja kirkaste annostellaan erikseen, ympäristöä ei rasiteta ylimääräisillä kemikaaleilla. 

Annostus: 1 tabletti / koneellinen

Huomio! Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Lääkärin hoitoon hakeuduttaessa näytä tämä pakkaus tai etiketti. Jos kemikaalia on nielty: Huuhtele suu. EI SAA oksennuttaa. Jos kemikaalia on joutunut silmiin: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos mahdollista, ja jatka huuhtelua. Jos silmien ärsytys jatkuu, hakeudu lääkäriin. Sisältää subtilisiiniä. Saattaa aiheuttaa allergisia reaktioita.

Lisätiedot: biohajoava, fosfaatiton, klooriton, hajusteeton, väriaineeton, palmuöljytön, eläinkokeeton

Valmistaja: Planet Pure
Ainesosat: 15%-30% happipohjaista valkaisuainetta, <5% ionittomia pinta-aktiivisia aineita (kasvipohjaisia sokeritensidejä), entsyymit (proteaasi, amylaasi - ei sisällä GMO-ainesosia) Muut ainesosat: natriumsitraatti, natriumkarbonaatti, TAED (valkaisuaktivaattori), natriumpolyaspartaatti, vesi, sorbitoli, natriumvetykarbonaatti, natriumsilikaatti, bentoniitti, kasviöljy, meripihkahapon natriumsuola. 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Konetiskitabletit 23 kpl - Planet Pure

Konetiskitabletit 23 kpl

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä