Möller

Möller Kalanmaksaöljy

250 millilitraa
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
9,99 €
9,99 €

39,96 € / l

Varastossa: 5 kpl

Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
2 9,69 € 19,38 € Osta
3 9,49 € 28,47 € Osta

ILMAINEN TOIMITUS yli 59 euron DB Schenker noutopistepaketti tilauksiin.

Nopea toimitus 1-3 vrk

14 vrk palautusoikeus

Möller Kalanmaksaöljy sisältää terveyden kannalta tärkeitä ravintoaineita, omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA), A-, D- ja E-vitamiineja, jotka ovat tärkeitä mm. sydämen, aivojen ja vastustuskyvyn toiminnalle.
 
Möller Kalanmaksaöljy on luonnollinen  osa terveellistä ruokavaliota. Se sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA), A-, D- ja E-vitamiineja.

Lusikallinen (5 ml) Möller Kalanmaksaöljyä sisältää 1200 mg omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) sekä A-, D- ja E-vitamiineja. DHA ja EPA edistävät sydämen toimintaa*. DHA on tärkeä myös aivojen toiminnalle ja näkökyvylle**. D-vitamiini on tärkeä vastustuskyvylle ja luustolle, A-vitamiini vastustuskyvylle ja näkökyvylle. E-vitamiini on antioksidantti, joka suojaa kehon soluja hapettumisstressiltä.

*Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 250 mg DHA+EPA/vrk. **Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 250 mg DHA /vrk.

Annostus: 5 ml päivässä
 
Valmistaja: Möller
Sisältö per 5ml:
Omega-3-rasvahappoja 1200 mg
josta DHA 600 mg
josta EPA 400 mg
D3-vitamiini 10 µg 
A-vitamiini 250 µg 
E-vitamiini  10 mg 

Ainesosat: Möller Kalanmaksaöljy: Kalanmaksaöljy, DL-α-tokoferyyliasetaatti (E-vit.),hapettumisenestoaine (luontaiset tokoferolit).Möller Kalanmaksaöljy sitruunanmakuinen: Kalanmaksaöljy, aromi (luontainen sitruuna-aromi), DL- α -tokoferyyliasetaatti (E-vit.), hapettumisenestoaine (luontaiset tokoferolit).
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Möller Kalanmaksaöljy

Möller Kalanmaksaöljy

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä