Planet Pure

Joogamattosuihke veriappelsiini 510 ml

510 millilitraa
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
Hinta: 8,99 899

(17,63 € / l)

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Planet Pure Joogamattosuihke sopii jokaisen non slip -joogamaton puhdistukseen ja huoltoon. Aktiiviset ainesosat, kuten rapsi, eteeriset öljyt ja luonnolliset puhdistavat aineet, poistavat tehokkaasti kaikenlaiset mikro-organismit ja epämiellyttävät tuoksut sekä hien. Hyväntuoksuinen suihke puhdistaa myös rasvaa ja kaikenlaista likaa. Desinfioiva etanoli kuivuu nopeasti, joten joogamaton voi huoletta rullata kasaan pian puhdistuksen jälkeen – pinta ei jää tahmeaksi.

Tämän luomusertifioidun joogamattosuihkeen kaikista aktiivisista ainesosista yli 95 % on peräisin kontrolloidusta luomuviljelystä ja loput alle 5 % ovat luonnollista alkuperää. Tuote on myös 100% biohajoava ylittäen ylivoimaisesti standardin, joka oikeuttaa “eko-” tai “ekologinen” tai “luonnonmukainen” termin käyttöön! Standardin vaatima ohjearvo ”hajoaa 60%:sesti 30 päivän kuluessa” ei kerro mitään loppujen 40%:n hajoamisnopeudesta ja siitä vahingosta, mitä nämä raaka- aineet aiheuttavat ihmisten terveydelle ja ympäristölle... Suihke on myös pakattu pulloon, joka on korkkia lukuunottamatta valmistettu biomuovista eikä sen valmistuksessa ole käytetty mineraaliöljyjä.

Käyttöohje: Pullo käännetään ylösalaisin ja suihkepullon nokka väännetään auki-asentoon. Puhdistusainetta suihkutetaan joogamattoon, annetaan vaikuttaa hetki ja pyyhitään kuivalla rätillä.

Valmistaja: PLANET PURE
Ainesosat: >5 % anionisia tensidejä**, vesi**, etanoli*, rapsi, dekyyliglukosidi**, xyloosi**, luonnollisia tensidejä**, veriappelsiiniöljy*, rosmariiniöljy*, limonene***, linalool***. 
*luomu, **luonnollinen, ***eteerisistä öljyistä
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Joogamattosuihke veriappelsiini 510 ml - PLANET PURE

Joogamattosuihke veriappelsiini 510 ml

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä