BioTechUSA

Iso Whey Zero lactose free

908 grammaa
34,99 €
34,99 €

38,54 € / kg

Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
2 33,85 € 67,70 € Osta
3 33,16 € 99,48 € Osta

Ilmainen toimitus yli 59 € DB Schenker noutopistepaketti tilauksiin.

Nopea toimitus 1-3 vrk

Ilmainen 14 vrk palautusoikeus

Laadukkaista raaka-aineista valmistettu mikrosuodatettuna heraproteiini-isolaatti. Tuote on täysin laktoositon ja todella vähärasvainen. 
 
Allergiatietoa: Sisältää maitoa. Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa. 

Annostus: Sekoita 25 g jauhetta 200 ml:aan vettä tai kevytmaitoa. Treenipäivinä ota 1 annos (25g) aamulla ja 1 annos heti treenin jälkeen. Lepopäivänä ota 1 annos aamulla ja illalla. Älä ylitä suositeltua annostusta. 
 
Valmistaja: BioTechUSA
Ravintosisältö per 100 g
Energiaa 1539 kJ (362 kcal
Rasvaa 0,95 g
     josta tyydyttyneitä rasvoja 0,5 g 
Hiilihydraattia 2,9 g 
     josta sokereita 2,9 g
Proteiinia 85,6 g
Suolaa 0,55 g
 
Tyypillinen aminohappoprofiili per päivittäinen annos: Välttämättömät aminohapot (10,4 g): Valiini, Isoleusiini, Leusiini, Histidiini, Lysiini, Metioniini, Fenyylialaniini, Treoniini, Tryptofaani, Ehdollisesti välttämättömät aminohapot (6,4 g): Tyrosiini, Arginiini, Kysteiini, Proliini, Glutamiini & Glutamiinihappo, Ei välttämättömät aminohapot (4,6 g): Alaniini, Asparagiinihappo, Glysiini, Seriini. BCAA yht.: 4,8 g.     
 
Ainesosat suklaa: 92.5% cross flow micro- ja ultrasuodatettu heraproteiini-isolaatti, vähärasvainen kaakaojauhe, sakeuttamisaine (natriumkarboksimetyyliselluloosa, ksantaanikumi), makeutusaine (sukraloosi), aromi, stabilointiaine (kalsiumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit, väri (karoteeni). 

Ainesosat vanilja: 97% cross flow micro- ja ultrasuodatettu heraproteiini-isolaatti, sakeuttamisaine (natriumkarboksimetyyliselluloosa, ksantaanikumi), makeutusaine (sukraloosi), aromi, stabilointiaine (kalsiumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), väri (kurkumiini, karoteeni). 
 
Ainesosat mansikka: 96.2% cross flow micro- ja ultrasuodatettu heraproteiini-isolaatti, happo (sitruunahappo), aromi, sakeuttamisaine (natriumkarboksimetyyliselluloosa, ksantaanikumi), makeutusaine (sukraloosi), stabilointiaine (kalsiumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), väri (atsorubiini*, paraoranssi*, karoteeni). *Atsorubiini, paraoranssi: Voi aikaansaada negatiivisen vaikutuksen lapsen käyttäytymiseen ja keskittymiskykyyn. 

Ainesosat ananas-mango: 96.2% cross flow micro- ja ultrasuodatettu heraproteiini-isolaatti, happo (sitruunahappo), aromi, sakeuttamisaine (natriumkarboksimetyyliselluloosa, ksantaanikumi), makeutusaine (sukraloosi), stabilointiaine (kalsiumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), väri (tartratsiini*, uuskokkiini*). *Tartratsiini, uuskokkiini: Voi aikaansaada negatiivisen vaikutuksen lapsen käyttäytymiseen ja keskittymiskykyyn. 

Ainesosat kookos: 97% cross flow micro- ja ultrasuodatettu heraproteiini-isolaatti, sakeuttamisaine (natriumkarboksimetyyliselluloosa, ksantaanikumi), makeutusaine (sukraloosi), aromi, stabilointiaine (kalsiumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit).

Ainesosat banaani: 96.2% cross flow micro- ja ultrasuodatettu heraproteiini-isolaatti, aromi, happo (sitruunahappo), sakeuttamisaine (natriumkarboksimetyyliselluloosa, ksantaanikumi), makeutusaine (sukraloosi), stabilointiaine (kalsiumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), väri (tartratsiini*). *Tartratsiini: Voi aikaansaada negatiivisen vaikutuksen lapsen käyttäytymiseen ja keskittymiskykyyn.

Ainesosat tiramisu: 95% cross flow micro- ja ultrasuodatettu heraproteiini-isolaatti, aromi, sakeuttamisaine (natriumkarboksimetyyliselluloosa, ksantaanikumi), instant-kahvi, makeutusaine (sukraloosi), stabilointiaine (kalsiumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit). 
Arvostele tämä tuote

02.12.2018 - Fitnesmuija

Parasta heraproteiinia mitä tiedän. Kaikki maut on hyviä. Tilaan tätä usein kun on tarjouksessa muuten aika hintavaa.
  • Aminopörssi suosittelee
Iso Whey Zero - BioTechUSA

Iso Whey Zero lactose free

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä