BioTechUSA

Iso Whey Zero lactose free

908 grammaa
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
ALE 28 %
  • Iso Whey Zero - BioTechUSA
24,99 €
24,99 €
34,90 €

27,52 € / kg

Määrä: kpl

Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksiin.

Nopea toimitus 1-3 vrk

Ilmainen 14 vrk palautusoikeus

Laadukkaista raaka-aineista valmistettu mikrosuodatettuna heraproteiini-isolaatti. Tuote on täysin laktoositon ja todella vähärasvainen. 
 
Allergiatietoa: Sisältää maitoa. Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa. 

Annostus: Sekoita 25 g jauhetta 200 ml:aan vettä tai kevytmaitoa. Treenipäivinä ota 1 annos (25g) aamulla ja 1 annos heti treenin jälkeen. Lepopäivänä ota 1 annos aamulla ja illalla. Älä ylitä suositeltua annostusta. 
 
Valmistaja: BioTechUSA

Ravintosisältö per 100 g
Energiaa 1539 kJ (362 kcal
Rasvaa 0,95 g
josta tyydyttyneitä rasvoja 0,5 g 
Hiilihydraattia 2,9 g 
josta sokereita 2,9 g
Proteiinia 85,6 g
 Suolaa 0,55 g

Tyypillinen aminohappoprofiili per päivittäinen annos: Välttämättömät aminohapot (10,4 g): Valiini, Isoleusiini, Leusiini, Histidiini, Lysiini, Metioniini, Fenyylialaniini, Treoniini, Tryptofaani, Ehdollisesti välttämättömät aminohapot (6,4 g): Tyrosiini, Arginiini, Kysteiini, Proliini, Glutamiini & Glutamiinihappo, Ei välttämättömät aminohapot (4,6 g): Alaniini, Asparagiinihappo, Glysiini, Seriini. BCAA yht.: 4,8 g.     

Ainesosat suklaa: 92.5% cross flow micro- ja ultrasuodatettu heraproteiini-isolaatti, vähärasvainen kaakaojauhe, sakeuttamisaine (natriumkarboksimetyyliselluloosa, ksantaanikumi), makeutusaine (sukraloosi), aromi, stabilointiaine (kalsiumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit, väri (karoteeni). 

Ainesosat vanilja: 97% cross flow micro- ja ultrasuodatettu heraproteiini-isolaatti, sakeuttamisaine (natriumkarboksimetyyliselluloosa, ksantaanikumi), makeutusaine (sukraloosi), aromi, stabilointiaine (kalsiumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), väri (kurkumiini, karoteeni). 
 
Ainesosat mansikka: 96.2% cross flow micro- ja ultrasuodatettu heraproteiini-isolaatti, happo (sitruunahappo), aromi, sakeuttamisaine (natriumkarboksimetyyliselluloosa, ksantaanikumi), makeutusaine (sukraloosi), stabilointiaine (kalsiumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), väri (atsorubiini*, paraoranssi*, karoteeni). *Atsorubiini, paraoranssi: Voi aikaansaada negatiivisen vaikutuksen lapsen käyttäytymiseen ja keskittymiskykyyn. 

Ainesosat ananas-mango: 96.2% cross flow micro- ja ultrasuodatettu heraproteiini-isolaatti, happo (sitruunahappo), aromi, sakeuttamisaine (natriumkarboksimetyyliselluloosa, ksantaanikumi), makeutusaine (sukraloosi), stabilointiaine (kalsiumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), väri (tartratsiini*, uuskokkiini*). *Tartratsiini, uuskokkiini: Voi aikaansaada negatiivisen vaikutuksen lapsen käyttäytymiseen ja keskittymiskykyyn. 

Ainesosat kookos:
97% cross flow micro- ja ultrasuodatettu heraproteiini-isolaatti, sakeuttamisaine (natriumkarboksimetyyliselluloosa, ksantaanikumi), makeutusaine (sukraloosi), aromi, stabilointiaine (kalsiumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit).

Ainesosat banaani: 96.2% cross flow micro- ja ultrasuodatettu heraproteiini-isolaatti, aromi, happo (sitruunahappo), sakeuttamisaine (natriumkarboksimetyyliselluloosa, ksantaanikumi), makeutusaine (sukraloosi), stabilointiaine (kalsiumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), väri (tartratsiini*). *Tartratsiini: Voi aikaansaada negatiivisen vaikutuksen lapsen käyttäytymiseen ja keskittymiskykyyn.

Ainesosat tiramisu: 95% cross flow micro- ja ultrasuodatettu heraproteiini-isolaatti, aromi, sakeuttamisaine (natriumkarboksimetyyliselluloosa, ksantaanikumi), instant-kahvi, makeutusaine (sukraloosi), stabilointiaine (kalsiumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit). 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Iso Whey Zero - BioTechUSA

Iso Whey Zero lactose free

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä