Puhdistamo

Instant-Pakuri jauhe

28 grammaa
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
23,99 €
23,99 €

856,79 € / kg

Varastossa: 2 kpl

Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
2 23,18 € 46,36 € Osta
3 22,71 € 68,13 € Osta

Ilmainen toimitus yli 59 € DB Schenker noutopistepaketti tilauksiin.

Nopea toimitus 1-3 vrk

Ilmainen 14 vrk palautusoikeus

Puhdistamon Instant-Pakuri valittiin vuoden 2013 Superruoaksi!
 
Palkinnon luovuttaa vuosittain ansioituneille tuotteille Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto. Vuoden terveystuotealan valinnoilla terveystuotealan ammattilaiset haluavat osoittaa arvostusta tutkittuja ja laadukkaita tuotteita kohtaan, jotka lisäksi ovat saaneet kuluttajilta erinomaista palautetta. Olemme iloisia ja ylpeitä tästä Instant-Pakurin saamasta tunnustuksesta!
 
Instant-Pakuri on käyttövalmis, kuivattu kuumavesiuute suomalaisesta pakurikäävästä. Se sisältää pelkästään liukoisia ja 100% imeytyviä ainesosia.
 
Käyttöohje: 
Instant-pakuri valmistuu helposti: laita n. puolikas teelusikallinen jauhetta kupin pohjalle ja kaada kuumaa vettä päälle. Sekoita hetki ja juoma on valmis! Näin tehty juoma vastaa vähintään 3 tuntia keitettyä pakuriteetä.  Instant-pakurin maku on miellyttävän mieto, hieman koivuinen. Voit sekoittaa jauheen myös pirtelöihin, koska jauhe ei enää vaadi keittämistä toisin kuin raaka pakuri.  Purkki on pienestä painostaan huolimatta erittäin riittoisa - yhdestä purkista tekee 16 litraa (65 kupillista) valmista pakuriteetä.
 
Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Valmistaja: Puhdistamo
Ainesosat: Pakurikääpäuute, Dekstriini
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Instant Pakurijauhe - Puhdistamo

Instant-Pakuri jauhe

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä