Feel Vivid

Granaattiomena-uutejauhe

60 grammaa
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
28,99 €
28,99 €

483,17 € / kpl

Varastossa: 1 kpl

Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
2 28,12 € 56,24 € Osta
3 27,54 € 82,62 € Osta

Ilmainen toimitus yli 59 € DB Schenker noutopistepaketti tilauksiin.

Nopea toimitus 1-3 vrk

Ilmainen 14 vrk palautusoikeus

Granaattiomena on vanha viljelykasvi, jota sekä muinaiset egyptiläiset, että juutalaiset ovat pitäneet pyhänä kasvina. Sitä viljellään pääasiassa Välimeren alueella ja Etelä-Amerikassa, ja alunperin se on kotoisin Keski-Aasiasta.

Granaattiomena sisältää runsaasti antioksidantteja ja vitamiineja, joiden uskotaan olevan hyödyksi terveydellemme hidastamalla useita kehomme ikääntymisestä johtuvia muutoksia. Useat ruoat sisältävät antioksidantteja, mutta vain granaattiomena sisältää joukon yhdisteitä, joita kutsutaan punikalagiineiksi. Punikalagiineillä on sama kyky neutralisoida vapaita radikaaleja kuten muillakin antioksidanteilla, mutta alustavat tutkimukset osoittavat, että nämä aineet myös aktiivisesti etsivät vapaita radikaaleja ja niillä voidaan mahdollisesti vähentää mahdollisuutta saada eturauhas-, keuhko- tai rintasyöpä. Granaattiomenasta uskotaan lisäksi olevan apua eturauhasvaivoihin.

Granaattiomena sisältää myös poikkeuksellisen runsaasti erilaisia polyfenolisia yhdisteitä. Hedelmän laaja-alaisen tehon uskotaankin perustuvan ilmeisesti juuri näiden lukuisten ainesosien yhteisvaikutukseen.

Feel Vivid Granaattiomena-uutejauhe on uutokseltaan 120:1, jonka vuoksi se on maultaan erittäin karvas. Uute sisältää runsaasti punikalagiinia ja ellagihappoa, joiden uskotaan olevan hedelmän terveysvaikutusten takana.

Käyttöohje: 1/4 teelusikallista päivässä. Käytä vähintään kaksi kuukautta haluttujen vaikutusten aikaansaamiseksi. Sopii erinomaisesti granaattiomenamehuun sekoitettuna. 1/4 tl sisältää 200mg punikalagiinia ja 150mg ellagiinihappoa.

Valmistaja: Feel Vivid 
Sisältö: Granaattiomena-uute, Dextriini. Sisältää 40% punikalagiinia ja 30% ellagiinihappoa. 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Granaattiomena-uutejauhe - Feel Vivid

Granaattiomena-uutejauhe

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä