Govinda

Goodel Mungpapupasta 250 g

250 grammaa
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
4,99 €
4,99 €

19,96 € / kg

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

100 % kuivatusta ja jauhetusta mungpavusta valmistettu täyteläisenmakuinen luomupasta, joka sisältää runsaasti proteiinia ja kuitua. Palkokasveista valmistettu ruoka pitää pitkään kylläisenä, joten tämä vihertävä fusillipasta on sekä nopea että ruokaisa valinta. Pastan ei enää tarvitse olla vain aterian lisäke, vaan se voi olla myös täysipainoista ja ravinteikasta ravintoa!

Ravinnon sisältämät aminohapot ja niistä koostuvat proteiinit ovat elintärkeitä kasvulle ja elintoiminnoille, koska keho ei pysty kaikkia välttämättömiä aminohappoja itse tuottamaan. Kasvipohjainen proteiini sisältää vähemmän puriinia ja on helpommin sulavaa kuin eläinproteiini. Luonnostaan gluteenittoman mungpavun kasviproteiini sopii erityisen hyvin vegaaneille ja kasvissyöjille, urheilijoille sekä keliaalikoille ja jokaiselle gluteenia välttelevälle.
 
On yleistä, että teollisesti valmistettujen pastojen raaka-aineet käsitellään jopa 130 asteen lämpötilassa. Govindan mungpapupastan raaka-aineena käytetyt pavut on kuivattu 42 asteessa, jolloin kaikki kallisarvoiset ravintoaineet ovat säilyneet ja kehon on ne mahdollista hyödyntää luonnollisessa muodossaan. Pasta on myös täysin lisäaineeton eikä sisällä lisättyä sokeria tai suolaa.

Mungpapupasta lisätään kiehuvaan veteen ja sitä keitetään 6 minuuttia (veden vaahtoaminen on normaalia ja vaahdon voi halutessaan kuoria pois). Valuta pasta ja huuhtele kylmällä vedellä, pirskota muutama öljypisara ja tarjoa välittömästi. HUOM! On erittäin tärkeää, että keittoaikaa ei ylitetä ja että kypsyminen katkaistaan kylmällä vedellä huuhtelemalla.

Valmistaja: Govinda
Ainesosat: 100% jauhettu mungpapu*. *=luomu. Saattaa sisältää jäämiä soijasta, pähkinöistä ja seesaminsiemenistä.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Goodel Mungpapupasta 250 g - Govinda

Goodel Mungpapupasta 250 g

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä