Gerimax

Gerimax Extreme Energy

30 tablettia
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
10,50 €
10,50 €

0,35 € / kpl

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Gerimax Extreme Energy yhdistää luonnon parhaat ja tehokkaimmat energialähteet. Sen nopeavaikutteinen energialataus vaikuttaa jo 30 minuutissa! Vaikutus perustuu kolmeen luonnon piristeeseen, guaranaan, ruusujuureen sekä ginsengiin.

Guaranan sisältämä kofeiini tukee huomiokyvyn lisääntymistä ja yhdessä ruusujuuren kanssa antaa todellisen energialatauksen. Kofeiinin vaikutus on havaittavissa kahdella tabletilla/vrk. Ruusujuuri tukee henkistä ja kognitiivista aktiivisuutta. Ginseng ehkäisee uupumusta, ylläpitää keskittymiskykyä ja antaa keholle uutta energiaa. Lisäksi ginseng parantaa fyysistä suoriutumiskykyä uupumuksen aikana tai silloin, kun keskittymiskyky on heikentynyt.

Tuotteessa on samoja piristäviä ainesosia kuin energiajuomissa, mutta tuote ei  sisällä hampaille haitallisia aineita tai turhia kaloreita.

Annostus: 1-2 tablettia päivässä. Tuotetta voidaan käyttää yhtäjaksoisesti korkeintaan neljä viikkoa, minkä jälkeen suositellaan pidettäväksi tauko.
 
Valmistaja: Gerimax
Sisältö per 1 tablettia:
Guaranauute 400 mg  
     josta kofeiinia 40 mg    
Ruusujuuriuute 120 mg   
     josta rosaviinejä 3,6 mg   
GGE ginsenguute 100 mg    
     josta ginsenosideja 8 mg    

Ainesosat: Guaranauute (Paullinia cupana KNUTH ex H.B.K), täyteaineet (dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, ruusujuuriuute (Rhodiola rosea L.), ginsenguute (Panax ginseng C.A.Meyer), stabilointiaine (polyvinyylipyrrolidoni), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, karnaubavaha), värit (rautaoksidit ja –hydroksidit). 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Gerimax Extreme Energy

Gerimax Extreme Energy

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä