Docendo

Functional training

174 sivua
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
36,90 €
36,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Functional training mahdollistaa tehokkaamman harjoittelun lyhyemmässä ajassa! Sen keskeinen periaate on, että yksi liike harjoittaa samaan aikaan monia eri lihaksia. Toiminnalliset liikkeet aktivoivat pinnallisten lihasten lisäksi myös tärkeitä asentoa, ryhtiä ja tasapainoa ylläpitäviä syviä lihaksia. Kirjassa esitellyt yli sata liikettä kehittävät lihaskunnon lisäksi myös kehonhallintaa, liikkuvuutta ja kestävyyttä.
Funktionaalinen harjoittelu sopii kaikille. Yhdistelmäliikkeet sopivat niin kiireiselle kuntoilijalle, painonpudottajalle kuin kiinteyttäjällekin. Lajinomaiset liikkeet palvelevat urheilijoita ja useat kirjan liikkeistä auttavat selviytymään paremmin fyysisesti kuormittavasta työstä.

Tämä kirja on suunnattu kaikille, jotka haluavat harjoitella tehokkaammin, monipuolisemmin ja mielekkäämmin. Sen valmiit ohjelmat ja liikepankki tarjoavat virikkeitä niin kuntoilijalle, urheilijalle kuin liikunnan ammattilaisellekin. Tämä teos tuo sinulle uutta intoa ja vaihtelua harjoitteluun!

Tekijät: Riku Aalto, Mikko Paunonen, Tarja Paanola
Julkaistu: 05/2007
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Functional training

Functional training

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä