Fitra

Fuel Food pikaruokaa

208 sivua
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
29,90 €
29,90 €

Varastossa: 3 kpl

Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
2 29,00 € 58,00 € Osta
3 28,41 € 85,23 € Osta
5 26,91 € 134,55 € Osta
10 25,42 € 254,20 € Osta

Ilmainen toimitus yli 59 € DB Schenker noutopistepaketti tilauksiin.

Nopea toimitus 1-3 vrk

Ilmainen 14 vrk palautusoikeus

Sano hyvästit ähkylle, tukalalle ja väsyneelle ololle, vaivalloiselta tuntuville kokkaushetkille sekä pikaruokaloiden autokaistoille!

Fuelfood pikaruokaa -kirja sisältää voimaruokaa, joka energisoi nopeasti, sulaa nopeasti, ravitsee nopeasti sekä tyydyttää makuhermot nopeasti – ja vieläpä valmistuu vikkelästi! Fuelfood sopii päivän joka hetkeen – olipa vastassasi tarkkaavaisuutta vaativa työtehtävä tai kovatehoinen urheilusuoritus. Nämä herkut sopivat valmistettavaksi ja nautittavaksi myös silloin, kun tekee mieli vain pötköttää rauhassa sohvalla ja antaa kehon ja mielen levätä.

Hanna Skytän Fuelfood-ohjeissa ei valkaistuja sokereita, gluteenipitoisia viljoja tai jalostettuja rasvoja näy, vaan ne ovat kekseliäästi korvattu tutuilla, terveellisillä ja luonnollisilla raaka-aineilla, joita tarvittaessa terästetään superfoodeilla ja luonnollisilla proteiinijauheilla.

Uudenlaisista resepteistä virkistyy kehon lisäksi myös mieli ja ruokailusta tulee yllätyksellistä ja hauskaa – ja nopeaa. Herkulliset aamupalatkin valmistuvat ilman, että herätyskelloa tarvitsisi laittaa soimaan puolta tuntia aikaisemmin. Monet herkut syntyvät alle vartissa ja koostuvat vain kourallisesta raaka-aineita, joten mitä odotat – sytytä keittiösi valot, tartu kauhaan ja ihastu uudenlaisiin Fuelfood-pikaruokiin!

Hanna Skyttä on tunnettu kekseliäistä, terveellisistä ja herkullisista resepteistään, joita on koottu aikaisemmin kahteen Fuelfood-kirjaan. Fuelfood -kirjojen lisäksi Hanna on luonut monille kotimaisille ja ulkomaalaisille eri kokoisille elintarvike-, urheilulisäravinne-, superfood- sekä ravintola-alan yrityksille reseptiikkaa sekä tehnyt tuotekehitysprojekteja.

Kirjoittaja: Hanna Skyttä

Kustajantaja: Fitra 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Fuel Food pikaruokaa

Fuel Food pikaruokaa

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä