Vida

D3-vitamiini 100 mcg (oliiviöljy)

100 - 200 kapselia
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
ALE 27 %
  • D3-vitamiini 100 µg (oliiviöljy) - VIDA
7,99 €
7,99 €
10,99 €

0,08 € / kpl

Määrä: kpl

ILMAINEN TOIMITUS yli 59 euron DB Schenker noutopistepaketti tilauksiin.

Nopea toimitus 1-3 vrk

14 vrk palautusoikeus

Uusi Vida D-vitamiini on nyt vahvempi ja sisältää korkealaatuista ekstra-neitsytoliiviöljyä. Vida D-vitamiini + Oliiviöljykapseli on luonnollinen vaihtoehto päivittäiseen D-vitamiinin saannin täydentämiseen, koska se on laktoositon, gluteeniton ja hiivaton, eikä sisällä makeutusaineita, aromeja tai säilöntä- ja väriaineita.

D-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina ja ylläpitaää lihas- ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. D-vitamiini vaikuttaa suotuisasti myös immuunijärjestelmään ylläpitäen hyvää vastustuskykyä. Rasvaliukoinen D-vitamiini imeytyy parhaiten öljypohjaisessa kapselissa.

Miksi D- vitamiini on tärkeä?

D-vitamiinin terveysvaikutukset ovat moninaiset ja terveelle elimistölle välttämättömät. Tämä yleisterveyttä edistävä vitamiini on erityisen tärkeä luustolle, sillä se edistää kalsiumin imeytymistä ja veren normaalia kalsiumtasoa auttaen luita ja hampaita pysymään normaaleina. D-vitamiini vaikuttaa myös suotuisasti immuunipuolustusjärjestelmään ylläpitäen hyvää vastustuskykyä. Lisäksi D-vitamiini osallistuu solujen jakautumisprosessiin.

Ravitsemukselliset saantisuositukset suosittavat 2–60-vuotiailla 7,5 µg/vrk ja 20 µg/vrk yli 60-vuotiailla. Raskaana oleville ja imettäville äideille suositellaan D-vitamiinivalmistetta 10 µg/vrk ympäri vuoden. D-vitamiinin tarve on kuitenkin yksilöllinen ja tähän tarpeeseen vaikuttavat moninaiset tekijät kuten ruokavalio, altistuminen auringon valolle, paino, ikä, sairaudet, lääkitys ja liikunnan määrä. On esitetty, että todellinen D-vitamiinin tarve olisi jopa 50-100 µg vuorokaudessa.

D-vitamiini syntetisoituu ihmisen iholla auringonvalon vaikutuksesta. Ravinnosta D-vitamiinia on mahdollista saada rasvaisesta kalasta, kalaöljystä, kananmunasta, sienistä sekä vitaminoiduista elintarvikkeista, kuten maidosta ja margariinista. D-vitamiinia on kuitenkin vaikea saada riittävästi ravinnosta. Ravintolisänä nautitun D-vitamiinin yhteydessä tulee muistaa, että rasvaliukoinen vitamiini tarvitsee rasvaa imeytyäkseen. Öljypohjaisissa kapseleissa D-vitamiini on valmiiksi liuenneena öljyssä, imeytymisen varmistamiseksi. Tästä huolimatta, D-vitamiini on suositeltavaa nauttia aterian yhteydessä.

Riittävä D-vitamiinin saanti tulee turvata vuodenajasta toiseen, läpi elämän. Vida Vahva D-vitamiinivalmiste osana tervettä ja monipuolista ruokavaliota auttaa turvaamaan tarvittavan D-vitamiinin saannin helposti ja vaivattomasti.

Annostus: 1 kapseli päivässä. Tuote ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
 
Valmistaja: Vida
Sisältö per 1 kapseli:
D3 vitamiinia 100 ug
 
Ainesosat: Ainesosat: Oliiviöljy, gelatiini (sika), kosteudensäilyttäjä (kasviperäinen glyseroli), kolekalsiferoli.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
D3-vitamiini 100 µg (oliiviöljy) - VIDA

D3-vitamiini 100 mcg (oliiviöljy)

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä