Hankintatukku

Vitatabs® D 10 Junior

100 tablettia
Hinta: 6,49 649

(0,06 € / kpl)

Varastossa: 10 kpl

Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
2 6,30 € 12,60 € Osta
3 6,17 € 18,51 € Osta

ILMAINEN TOIMITUS yli 59 euron DB Schenker noutopistepaketti tilauksiin.

Nopea toimitus 1-3 vrk

14 vrk palautusoikeus

D3-vitamiini-täysksylitolitabletti
  • Ravintolisä
  • Mansikan makuinen purutabletti
  • Vastustuskyvylle
  • Luustolle ja hampaille
Fysiologiset vaikutukset
  • Riittävästä D-vitamiinin saannista tulisi huolehtia koko elämän ajan. D-vitamiinia muodostuu auringonvalon vaikutuksesta iholla. Ravinnosta D-vitamiinia saadaan rasvaisesta kalasta, kalaöljystä, kananmunasta, sienistä sekä vitaminoiduista elintarvikkeista, kuten maidosta ja margariinista. Suomalaisten D-vitamiinin saanti on todettu liian niukaksi. D-vitamiinin saantisuositus on 2-60 -vuotiailla 10 mikrogrammaa/vrk ja 20 mikrogrammaa/vrk yli 75-vuotiailla. Raskaana oleville ja imettäville äideille suositellaan D-vitamiinivalmistetta 10 mikrogrammaa/vrk ympäri vuoden.
  • Koska D-vitamiinin ravintolähteet ovat melko vähäisiä, suositellaan D-vitamiinilisää ympäri vuoden erityisesti lapsille, nuorille, ikääntyville ja raskaana oleville. Lähes kaikille suositellaan D-vitamiinia ravintolisänä etenkin pimeään vuodenaikaan (loka-maaliskuun ajan).
  • D-vitamiini vaikuttaa suotuisasti immuunipuolustusjärjestelmään ylläpitäen hyvää vastustuskykyä ja on tärkeä luustolle, hampaille, lihaksille, mielialalle ja hormonitoiminnalle. D-vitamiini edistää kalsiumin imeytymistä ja ylläpitää kalsiumtasapainoa.
  • Ksylitoli eli koivusokeri on luonnon oma makeutusaine, jota esiintyy pieniä määriä mm. marjoissa ja hedelmissä. Se on hammasystävällinen makeuttaja, joka tuottaa elimistössä n. 40 % vähemmän energiaa kuin tavallinen sokeri. Ksylitolin käyttö aterioiden ja välipalojen jälkeen ehkäisee merkittävästi hammasmädän eli karieksen muodostumista. Suotuisin vaikutus saadaan, kun tabletti imeskellään.
Annostus: 1 tabletti päivässä, voidaan imeskellä, pureskella tai niellä kokonaisena. Liiallisella käytöllä saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia.

Valmistaja: Hankintatukku 
Sisältäö per 1 tabletti: 
D3-vitamiinia 10 µg

Ainesosat: Makeutusaine ksylitoli 92 %, Pintakäsittelyaine E 470b, Luontaisenkaltainen mansikka-aromi, Kolekalsiferoli, Paakkuuntumisenestoaine E 551, Mustaviinimarjajauhe

* Laktoositon, hiivaton ja gluteeniton
* Valmistettu Suomessa
 
Arvostele tämä tuote

07.04.2020 - Aarne

suht pienikokoinen, helppo, hyvä maku!
Lapset söivät mielellään.
  • Aminopörssi suosittelee
Vitatabs® D 10 Junior- Hankintatukku

Vitatabs® D 10 Junior

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä