Camelbak

Chute® 1,5L juomapullo

1.5L
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
ALE 25 %
  • Chute® 1,5L juomapullo, harmaa, Camelbak
  • Chute® 1,5L juomapullo
Hinta: 19,49 1949 25,99 € 2599

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Chute® 1,5L juomapullo on tyylikäs, uudenlainen juomapullo. Siinä on magneettinen korkki, joka mahdollistaa veden nauttimisen nopeasti ja siististi. Suunniteltu päivittäiseen käyttöön tarjoamaan vettä silloin, kun sitä tarvitset. Missä vain ja milloin vain!

Korkki on helppo avata kääntämällä- Se lukittuu kiinni pullon kanteen magneetin avulla ja pysyy pois tieltä. Siksi pullon täyttäminen hanasta juoma-aukon kautta on nopeaa, siistiä ja käytännöllistä. Kantta ei siis tarvitse avata lainkaan muuten kuin pesua varten. Rakenne myös eliminoi mahdollisuuden kadottaa korkki. Juoma-aukon kulma, mitoitus ja muotoilu on suunniteltu tarjoamaan suuren veden virtaaman, jotta kerta-annos voi tarvittaessa olla riittävä. Suuaukossa kierteet ovat sisäpuolella, joten sen ulkopinnasta on saatu sileä, jolloin huulet menevät aukon reunojen kanssa tiiviisti. Soveltuu myös likaisiin olosuhteisiin: Korkki suojaa suuaukkoa ja se on helppo pitää puhtaana. 

Integroitu kiinnityslenkki tekee pullon kantamisesta helppoa ja se on muotoiltu huomioiden myös pitkäaikainen yhtäjaksoinen sormella kantaminen. Valmistettu materiaaleista, jotka eivät aiheuta veteen lainkaan hajuja tai makuja. Kaikki osat helppo puhdistaa astianpesukoneessa vain korkki avaamalla. Materiaali iskunkestävää BPA, BPS ja BPF-vapaata Tritania. Universal kierre: ainutlaatuinen korkki sopii moniin muihinkin pulloihin ja pullon kierteeseen sopii useimmat vedenpuhdistajat. 10 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu 
 
Valmistaja: CamelBak
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Chute® 1,5L juomapullo, harmaa, Camelbak

Chute® 1,5L juomapullo

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä