Nyt saatavilla harjoitusohjelmia sekä aloittelijoille että kokeneille kuntosaliharrastajille! Oma harjoitusohjelma on hyvä apuväline aloittelevalle kuntosalitreenaajalle ja erinomainen keino saada lisämotivaatiota harjoitteluun, vaikka salilla käyminen olisikin jo tuttua! Nyt Aminopörssin valikoimaan kuuluvat myös harjoitusohjelmat. Harjoitusohjelmat ovat valmentaja Pekka Raution laatimia ohjelmia, joilla kehität itseäsi monipuolisesti.

Harjoitusohjelmat ovat ostettavissa verkosta normaalisti sekä saatavilla ilmais- tai alennustuotteina ostoskorissa. Tutustu ohjelmiin tarkemmin alta ja aloita suunnitelmallinen harjoittelu jo tänään!

2-jakoinen harjoitusohjelma
Ohjelma on rakennettu helppojen perusliikkeiden ympärille ja soveltuu parhaiten peruslihasmassan ja voiman kasvatukseen. Ohjelmassa on kaksi eri harjoitusta; ensimmäisessä treenataan yllävartalo ja toisessa alavartalo. Sopii erityisesti aloittelijoille.

Hinta 19,99€, saatavilla myös ilmais- tai alennustuotteena yli 50€ ostokseen.   

3-jakoinen harjoitusohjelma      
Ohjelma mahdollistaa eri lihasryhmien priorisoinnin ja sopii kokeneille harjoittelijoille. Ohjelmassa on kolme eri harjoitusta: ensimmäisessä treenataan rinta ja selkä, toisessa jalat sekä vatsat ja kolmannessa olkapäät ja kädet. Harjoitusohjelma on suunniteltu niin että jokainen harjoitus tehdään kerran viikossa.

Hinta 24,99€, saatavilla myös ilmais- tai alennustuotteena yli 50€ ostokseen.
 
4-jakoinen harjoitusohjelma
Suunniteltu kokeneille harrastajille ja ohjelmassa pyritään koko kropan tasapuoliseen kehittämiseen yksittäisiä lihasryhmiä priorisoimatta. Ohjelmassa on neljä eri harjoitusta: ensimmäisessä treenataan etureidet ja pohkeet, toisessa ojentaja, olkapäät ja vatsat, kolmannessa selkä ja takareidet ja neljännessä rinta sekä hauikset.

Hinta 29,99€, saatavilla myös ilmais- tai alennustuotteena yli 50€ ostokseen.

Mies ohjelmien takana
Aminopörssin kuntosaliohjelmat ovat Personal Trainerin laatimia ohjelmia, joilla kehität itseäsi monipuolisesti. Saliohjelmat on laatinut Pekka Rautio, Suomen fitnessurheilu Ry:n virallinen valmentaja. Pekka on valmentanut vuodesta 2011 alkaen. Valmennettavana on fitnessurheilijoita, eri lajien kilpaurheilijoita sekä arkiliikkujia ja kuntoilijoita eri tavoitteilla. Pekka on kilpaillut classic bodybuilding:ssa vuonna 2018 sijoittuen SM-kilpailussa toiseksi ja kansainvälisessä Nordic cup kilpailussa kolmanneksi. Pekka on entinen ammattijääkiekkoilija. Pekka kuuluu myös Aminopörssin henkilökuntaan ja on monelle varmasti tuttu naama myymälän puolelta.

Mukavia treenihetkiä Aminopörssin harjoitusohjelmien parissa!