Vuoden PARAS SHOPPAILUVIIKONLOPPU on pian täällä!  Supersuositut ROHEIINIPÄIVÄT starttaavat 21.5 perjantaina ja jatkuvat aina sunnuntaihin 23.5.2021 klo 23.59 asti. 

Jos olet käynyt Roheiinipäivillä, tiedät että NYT KANNATTAA SUUNNATA OSTOKSILLE. Jos olet ensikertalainen, pidä hatustasi kiinni!

NYT SHOPPAILLAAN! 

Toinen toistaan mahtavampia tarjouksia: lisäravinteita, treenivaatteita, treenivarusteita ja treenivälineitä, superfoodeja, luontaistuotteita, vitamiineja ja mineraaleja....

Kaikkea, mitä liikkuva ja hyvinvoinnista hullaantunut ihminen tarvitsee! 

Palvelu on tietenkin ammattitaitoista ja meillä on myymälässä superhyvä fiilis.  Nettitilaukset hoituvat tuttuun tapaan nopeasti. 

Samat tarjoukset ovat aina voimassa sekä netissä että myymälässä, myös Roheiinipäivillä. 

Kotimaisessa Aminopörssissä on aina nopea toimitus ja edulliset hinnat. Mutta Roheiinipäivillä - HINNAT OVAT SUPEREDULLISET, suorastaan päätähuimaavat. 

Lämpimästi tervetuloa Aminopörssin historian nro.8 Roheiinipäiville! 

Roheiinipäivien aukioloaika: 
 
Roheiinipäivien aukioloaika on lauantaina pidennetty ja avaamme lauantaina jo klo 9. Tuotteet voit halutessasi tilata kätevästi myös netistä ja noutaa myymälästä aukioloaikamme puitteissa. Muista odottaa viestiä, että tilauksesi on valmis noudettavaksi ennen tilauksen noutoa. 
 
Roheiinipäivien aukioloaika: 
Pe 21.5.2021 klo 9-18
La 22.5.2021 klo 9-15 
  • Eli lauantaina avaamme poikkeuksellisesti jo klo 9. 

Huomioithan: Tule myymälään ainoastaan terveenä. Käytä maskia, kuten mekin käytämme, ja pidä 2 m turvaväli muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Henkilökunta ohjeistaa sinua mielellään tarvittaessa.