Vuoden suurin ostospäivä on pian täällä – ja entistäkin suurempana! Black Friday -viikonloppu tuo Aminopörssin verkkokauppaan sekä myymälään ennennäkemättömät alennukset! Löydät meiltä satoja uskomattoman edullisia tarjouksia, jopa -75%! 
 
Mikä ihmeen Black Friday?
Black Friday eli Musta perjantai on marraskuun lopussa vietettävä kulutusjuhla. Black Friday on saanut alkunsa Yhdysvalloista, jossa sitä vietetään Thanksgiving- eli kiitospäivän jälkeisenä perjantaina.  Yhdysvalloissa Black Friday on ehdottomasti vuoden suurin shoppailupäivä, jolloin osa myymälöistä avataan asiakkaille jo keskiyöllä. Se on myös perinteinen joulusesongin avauspäivä.

Black Friday on hiljalleen vakiinnuttanut asemaansa myös Suomessa, ja kuluttajat odottavatkin silloin kovia tarjouksia ja halpoja hintoja. Myös me Aminopörssissä tarjoamme asiakkaillemme huikeita alennuksia Black Friday -kampanjahintaan!

Milloin on Black Friday 2018?
Black Friday 2018 on marraskuun 23. päivä! Black Friday -tarjoukset ovat voimassa Aminopörssin verkkokaupassa sekä Ruosilantien myymälässä koko viikonlopun eli 23.-25.11.2018.  Sitä odotellessa voit tutustua ajankohtaisiin tarjouksiimme!

Pysy kuulolla tarjouksista!
Tilaamalla Aminopörssin uutiskirjeen sekä liittymällä Facebookissa Aminopörssin Black Friday 2018 -tapahtumaan varmistat, että saat ensimmäisten joukossa tietoosi kaikki Black Friday tarjoukset.