Äitienpäivässä parasta on yhdessäolo.

Olivat lapset sitten aikuisia tai lapsia, uskoisin, että lähes jokainen äiti on samaa mieltä.

Lahjat ovat kuitenkin yhtä lailla mieluisia. Varsinkin sellaiset, jotka tulevat käyttöön. Parasta niissä on, että lahjat muistuttavat äitiä lahjan antajasta kerta toisensa jälkeen. 


Tässä muutamia loistavia vaihtoehtoja lahjaksi liikkuvalle äidille. 

Termospullo on ihan must, se olikin retkellä mukana kahvin kuljetuksessa tai isompi pullo, johon mahtuu kahvia ihan reilusti. 

Jokainen äiti kaipaa hierontaa. Kotimainen Mutjutin on oivallinen ja tehokas hierontaväline, jota voi käyttää itse. Mukana tulee ohjekirja. Se kulkee superkätevästi mukana käsilaukussa, joten hieronnan voi toteuttaa milloin vain. Kestävä tuote toimii tottakai myös puolisolla! 

Mandukan paras joogamatto Pro Lite on kaikkien joogaajien ikisuosikki ihanissa väreissä. Se kestää eliniän, joten uutta ei tarvitse todellakaan ostaa, ellei halua uutta väriä. 

Jos matto löytyy jo kotoa, seuraava ostos on Mandukan joogabolsteri. Se tuo tukea pitkäkestoisissa avauksissa ja on aivan must-tuote yin-joogaharjoituksessa. Kaiken lisäksi kaunis bolsteri sopii jokaiseen kotiin. 

Blender Bottle Mantra -lasipullo on supertyylikäs ja aidosta lasista juominen on – aina aidosta lasista juomista. Esim. vaaleanpunainen väri on todella kaunis, hennon roosa. 

Nutri Works treenihanskat tulevat varmasti treenaavalla äidillä käyttöön.

Klassiset ja täyspitkät trikoot ovat jokaisen naisen vaatekaapin ”must have” tuotteita. Jos äiti treenaa kännykkä mukana vaikkapa juoksulenkillä, nämä taskulliset ICIW trikoiden versiot ovat aivan nappivalinta! Tsekkaa vielä äidin koko kaapista, jotta se menee oikein. 

Jos kaikki tuntuu hyvältä vaihtoehdolta, mutta et silti ole varma, tilaa lahjakortti kotimaiseen Aminopörssiin. Se tulee aivan varmasti käytettyä.  

Iki-ihanaa äitienpäivää!