Yoga Design Lab joogaan ja pilatekseen

Yoga Design Lab superkauniit, naiselliset, ihastuttavat joogamatot ja blokit ovat rantautuneet meille! Nämä kannattaa ehdottomasti tsekata per heti!

Mandala-kuviot ihastuttavat meitä suuresti ja ne ovat myös Yoga Design Lab tuotteiden suosikkeja kaikkialla maailmassa. Siksi ne koristavat myös suurinta osaa meidän valikoiman tuotteista. 

Uusi Infinity -matto tarjoaa paksumman, 5 mm maton, pehmeän tunteen ja lyömättömän pidon. Tähän mattoon ei tarvita mattopyyhettä päälle lainkaan. Luonnonkuminen matto kestää käyttöä, mutta kuluu toki käytössä. Kaunis Mandala ja Diamond -kuvio, mistä valita. 

Korkkinen matto on matkaversio, jonka voi kaiken huipuksi taitella. Korkki on ihanan tuntuinen ja kestää kuumaa muuttumatta liukkaaksi. Erikoisuutena on luonnonkumipohja, mikä pitää tämän maton tiukasti paikallaan harjoituksen aikana, mikä on ohuille matkamatoille haastava tehtävä. Antimikrobinen korkki on suosittu materiaali myös blokeissa, ja se on myös saatavana nyt Yoga Design Lab valikoimasta upealla Mandala-kuviolla. 

Flow Yoga mat on paksuin matto, 6 mm paksu. Se tarjoaa upeaa pehmeyttä niin jooga kuin pilates-tunnillekin. Kierrätettävästä materiaalista valmistettu matto on ympäristöystävällisempi valita kuin perusmuoviset matot, vaikka se ei luonnonkumille ja korkille pärjääkään. Kolme kaunista väriä josta valita! 

Tervetuloa tutustumaan koko joogavalikoimaamme. Kaikki tuotteet näet myös livenä myymälässä!