Nutri Works -urheilija Tanja Ekola voitti hienosti Women's Physique -sarjan 12.6.2021 Turussa.

Kaupallinen yhteistyö Nutri Works & Tanja Ekola & Aminopörssi. 

Nutri Works -urheilija Tanja Ekola voitti hienosti Women's Physique -sarjan 12.6.2021 Turussa. 

Kysyimme Tanjalta, mitä Nutri Works -tuotteita hän käyttää dieetillä. 

Tässä Tanjan vastaukset: 

"Ennen aamulenkkiä nappasen suuhun Nutri Works Fat Fighterin jeesaamaan rasvanpoltossa ja potkimaan aerobista =) Pitkin päivää lisäilen juomaveteeni pientä määrää EAA-höystettä, green apple on suosikkimakuni. EAA antaa kivasti raikkautta veteen ja huolehtii samalla välttämättömien aminohappojen saannista. Ennen salitreeniä lataan itseni Pre Worx -laturilla, josta uusi maku berry vei vallan voiton. Testissä oli huippua huomata, että tämä toimii koko treenin ajan, ei pelkästään potki alkuun! Toki silti treenijuomana käytän Intra Worx + Osmoworx -yhdistelmää. Treenin jälkeisenä palkkarina minulla on yleensä normi Whey Worx taikka Pro Recovery, jossa valmiina hiilarit mukana :)

Perus vitamiinit ja omegat tottakai kuuluvat päivittäiseen käyttööni, illalla suosin ZMA-jauhoa ja Nutri Works l-theaninea sekä Nutri Works tryptophania iltajuomassani. 

Nutri Works on valitsemani tuotesarja, koska ne eivät sisällä lisäaineita ja sopivat hyvin meille herkkävatsaisille ja herkkäihoisille! Hinta- ja laatusuhde ovat todella kohdallaan <3"