Uutuus: Optimum Nutrition®  -lisäravinnebrändiltä!

Aminopörssin asiakkaat toivoivat Optimum Nutrition® -lisäravinnesarjaa myyntiin. Toive toteutui tänä vuonna.

Nyt Optimum Nutrition®  -sarja laajentuu uutuuksilla.

Aina perustamisvuodestaan 1986 asti Optimum Nutrition on ollut laadukas ja supersuosittu lisäravinnebrändi. Brändin oma tehdas sijaitsee Middlesbourghissa, UK:ssa.

Korkeasta laadusta kertoo paljon se, että Optimum Nutrition®  lisäravinnebrändin heraproteiinit ovat myydyimpiä proteiinijauheita kaikkialla maailmassa! 

Äärimmäisen tiukat, itse itselleen asettamat laatuvaatimukset ja vahva ammattiylpeys takaavat Optimum Nutrition®  -tuotteiden huippulaadun. 

Uutuudet:

EAA-Energy ennen treeniä! 

Optimum Nutrition® EAA Energy, 432 g on suunniteltu antamaan sinulle lisää boostia ennen treeniä ja tukemaan energian tarpeitasi koko päivän ajan.  Vähäkalorinen EAA-valmiste sisältää 10 g välttämättömiä aminohappoja ja 100 mg kofeiinia annoksessa. 
Kaksi makua: Pear Drops ja Mojito.

Vegaaninen protsku:

Optimum Nutrition® Gold Standard 100 % Plant Protein, 684 g vegeproteiini on spekseiltään loistava vegaaninen proteiinijauhe.
Makuvaihtoehdot: vanilja ja suklaa saavat veden herahtamaan kielelle!
Annos sisältää 24 g kasviproteiinia, joka sisältää luonnostaan BCAA-aminohappoja sekä 4 g glutamiinia ja glutamiinihappoa.

Vegaaninen Pre Workout:
Optimum Nutrition®  Gold Standard Plant Pre-Workout on ainutlaatuinen vegaaninen pre-workout valmiste on kehitetty erityisesti vegaanista ruokavaliota noudattaville urheilijoille. 
Gold Standard Plant Pre-Workout auttaa sinut viemään treenisi pitemmälle ja treenaamaan kovempaa ja siksi saavutat parempia tuloksia.
Kaksi makua: Strawberry ja Lemon.

Tsekkaa myös muut Optimum Nutrition -tuotteet, kokeile itse ja ihastu.