Tuotearvostelu: Yoga Design Lab matto

Olen ammatiltani joogaopettaja ja opettanut joogaa aktiivisesti jo vuodesta 2008. Opetan noin kolmasosan joogatunneistani kuumassa salissa. Siksi innostuin kokeilemaan Yoga Design Lab 2 in 1 mattoa, jossa erillistä mattopyyhettä ei tarvita. 

Olin hiukan skeptinen maton pidosta, mutta kevyt vedellä kastelu todellakin saa maton liukumattomaksi. Matto toimii kuumajoogassa tosi hyvin, mutta sitä voi käyttää myös huoneenlämmössä. Kaunis matto hemmottelee näköaistia ja siitä annan ehdottomasti matolle lisäpisteitä. Maton pinta on myös todella ihanan tuntuinen paljaiden jalkojen alla. Oma mattoni on kuvassa näkyvä Breathe. 

Vaikka normaalilämpöisessä salissa ja kotijoogassa suosinkin omaa lempparimattoani (Mandukan Pro Lite -mattoa), tämä on minulla kuumajoogassa ihan vakkarikäytössä. Niin hyvin se toimii. Näppärää on myös se, että maton voi heittää pesukoneeseen, mikä tekee käytöstä hygieenistä ja helppoa. 

Suosittelen Yoga Design Lab -mattoa kuumajoogaa rakastaville. Se sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat kauniin ja kestävän maton sekä niille, jotka eivät halua erikseen maton päälle mattopyyhettä.