Tuotearvostelu: Attitude käsienpesuaine
Tällä hetkellä käsiä pestään enemmän kuin koskaan... 
Hyvä käsienpesutuote pesee kädet hellästi ja tehokkaasti, tuoksuu hyvältä eikä kuivata käsien ihoa. 

Aiemmin Attituden tuotteita käyttäneenä päätin kokeilla myös näitä koko perheelle kehitettyjä käsienpesutuotteita.

Ja yllätyin -  Superiloisesti! 

Attituden nestemäiset käsienpesutuotteet on pakattu suuriin pumppupulloihin. Siksi niitä on kätevä käyttää. Yksi pumppaus tuo juuri sopivasti pesuainetta. Pumput ovat uudelleen suljettavissa, mikä on kätevä ominaisuus, jos tuotteen ottaa mukaan vaikkapa mökkireissulle. Tuotteita on kaksi Attitude Lemon Leaves 473 ml ja Attitude White Tea Leaves 473 ml.

Kokeilin molempia tuotteita, enkä rehellisyyden nimissä osaa vielä sanoa, kumpi tuoksuu paremmalta. Niin hyvältä nämä tuoksuvat. Tuoksu on kuitenkin hyvin mieto, jopa hienostunut. Ei ollenkaan sellainen tavanomainen ja vahva, kuten joissain käsienpesutuotteissa tuppaa olemaan. 

Tuoksu jää käsiin hennosti pesun jälkeen. Ihosta tulee helposti ja hellästi puhdas. Iho ei tunnu pesun jälkeen yhtään kuivalta. Ei yhtään. Täytyy sanoa, että näillä tuotteilla käsienpesusta tulee nautinto. 

Vaikka tuotteiden käyttömukavuus on minulle kaikkein tärkeintä, koska huonoa tuotetta ei yksinkertaisesti halua käyttää, ihastuin Attituden ekologiseen ajatukseen. Attituden tuotteita käyttämällä voi varmistua siitä, että tuotteet sisältävät erinomaisia, luonnollisia ja turvallisia raaka-aineita ja kuormittavat mahdollisimman vähän ympäristöä. Vegaaniset tuotteet sopivat ihan kaikille. 

Attitude-sarjan ideologia: 
Attitude-tuotteiden perusidea on Worry Free Ingredients – ei huolta raaka-aineista. Käyttämällä Attitude-tuotteita sinun ei tarvitse huolehtia siitä, ovatko tuotteen raaka-aineet turvallisia. Attitude on sitoutunut käyttämään raaka-aineita, jotka ovat vegaanisia ja luonnollisia. Attitude-tuotteet ovat  hypoallergeenisiä eli tuotteissa ei käytetä listattuja allergeenejä.