Treenivaatteet mix & match

Treenivaatteet ovat niin mukavia, että niitä haluaa käyttää myös vapaa-ajalla - ja vähän muutenkin! 

On loistava idea yhdistää saman sarjan toppi ja housut kuten kuvassa. Sävysävyyn olevat vaatteet, jotka ovat samaa kangasta, näyttävät aina superhyvältä. Vaikka musta on aina tyylikäs valinta, värit piristävät kummasti. Tämäkin vihreä ICANIWILL -treeniasu on kerrassaan ihastuttava! 

Naisella on päällä ICIW vihreät trikoot ja ICIW vihreä urheilutoppi. 

Mutta. On myös toinen, virkistävä tapa pukeutua treenivaatteisiin! 

Yhdistele treenivaatteita rohkeammin ja ennakkoluulottomammin! Kokeile, miten väriyhdistelmät toimivat keskenään ja IHASTU! Mustan kanssa toki toimii ihan kaikki väri, mutta myös muut yhdistelmät ovat yllättävän upeita. 

Tässä esimerkkejä: 

Lila ICIW toppi ja pinkit ICANIWILL bikersit piristävät toinen toisaan ja kantajansa mieltä. Kaunis valkoinen ICIW toppi näyttä ihanalta minkä tahansa värin kanssa. Kokeile vaikka yhdistää näihin vihreisiin trikoisiin.

Puhtaanvalkoinen pitkähihainen saa minkä tahansa väriset treenileggarit näyttämään entistäkin värikkäämmiltä ja valkoisuus korostuu entisestään. Kauniit, tumman hiekan väriset ICANIWILL treenitrikoot suorastaan hehkuvat valkoisen paidan kanssa. Keltainen cropped t-paita näyttää puolestaan kauniilta esim. harmaiden treenitrikoiden kanssa. 

Tätä listaa voisi jatkaa aivan loputtomiin! Kokeile rohkeasti eri vaihtoehtoja, piristy ja virkisty pelkästään treenivaatteisiin pukeutumalla.