Suorituskykyä kofeiinista ja ginsengistä

Kaipaatko virtaa, mutta kahvi ei sovi sun vatsalle, varsinkaan ennen treeniä. Vai toivotko piristystä ilman lisättyä kofeiinia?

Meillä on vastaus molempiin. 

Kofeiinitabletti on monen suosikki sen helppouden vuoksi. Jos lähdet lenkille ja kaipaat piristystä, mutta kahvi ei vaan toimi vatsasi kannalta ystävällisellä tavalla, on tabletti helppo vaihtoehto. 

Uutuus Nutri Works Caffeine on kofeiinitabletti, joka antaa kofeiinin virkistävän vaikutuksen ilman kahvin juomista. Helppoa! Nappaa kofeiinitabletti, kun kaipaat lisää suorituskykyä ja piristystä. Mutta älä liioittele annostuksessa. Yksi tabletti 150 mg aikuisille on sopiva määrä. Enemmän ei tuo lisähyötyä. 

Jatkuvasti suosiotaan kasvattava Ginseng puolestaan on aasialainen rohdoskasvi, joka lisää suorituskykyä. Se toimii adaptogeeninä eli auttaa elimistöä sopeutumaan muuttuviin olosuhteisiin. Kiinalaisesta lääketieteestä tuttu rohdos on omiaan tuomaan potkua suorituskykyyn. Ginseng on monelle tuttu ainesosa mm. energia- ja virvoitusjuomista. Sitä lisätään myös teehen. 

Uutuus Nutri Works Strong Ginseng on ginsengjuuriuutekapseli suorituskykyyn, väsymykseen ja vastustuskyvyn tueksi. Yksi kapseli päivässä riittää tuomaan tämän tuotteen hyödyt juuri sinulle. 

Tervetuloa meille, kotimaiseen Aminopörssiin!