Sitrulliinimalaatti
Sitrulliinimalaatti (Citrulline Malate) on ei-välttämätön aminohappo. Se on L-sitrulliinin ja malaatin eli omenahapon yhdistelmä. Kehossa se muuttuu toiseksi ei-välttämättömäksi aminohapoksi, l-arginiiniksi. Siksi se toimii kehossa kuten l-arginiini. 
 
L-arginiini edistää typpioksidin tuotantoa kehossa. Typpioksidi puolestaan edistää verenvirtausta kehossa. Tästä on treenin kannalta hyötyä työskenteleville lihaksille. Sanotaankin, että lisääntynyt verenvirtaus saa pumpin tunnetta lihakseen, mikä voi parantaa itse tuntumaa lihakseen. 
Lisäksi sitrulliinimalaatti estää lihasten happamoitumista eli maitohappojen muodostumista kehossa. Käytännössä tämä voi mahdollistaa pitempään jatkuvan treeniin tai lyhyemmät palautukset treenisarjojen välissä.  Treenistä voi siis saada enemmän irti! Erityisen suosittua sitrulliinimalaatin käyttö onkin lajeissa, joissa vaaditaan kestävyyttä ja räjähtävyyttä, oli laji sitten mikä hyvänsä. 

Sitrulliinimalaatti nostaa kehon l-arginiinipitoisuuksia  l-arginiinia tehokkaammin. Siksi sitrulliinimalaattia pidetään jopa l-argiiniinia tehokkaampana vaikutukseltaan, vaikka niiden vaikutukset kehossa ovatkin samat. 

Edellä mainituista syistä sitrulliinimalaattia käytetään erityisesti treenin aikana olevissa juomissa eli intra-juomissa. Se on lisättynä moneen intra-juomaan itsessään. Jos intra-juoman haluaa tehdä itse, sitrulliinimalaattia voi näppärästi lisätä EAA:n, BCAA:n joukoon tai hiilihydraatti-elektrolyyttijauheen tai elektrolyyttijauheen sekaan oman tarpeen mukaan. Sitrulliinimalaattia on saatavilla sellaisenaan. Nutri Works Citrulline Malate 100 % sisältää ainoastaan sitrulliinimalaattia, eikä muita aineita. 

Käyttö: Sitrulliinimalaattia käytetään ohjeen mukaan treenin aikana intra-tuotteissa tai ennen treeniä. Suositeltua käyttömäärää ei tule ylittää.  

Sitrulliinimalaatti on ravintolisä.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista & terveellistä ravintoa eikä terveellisiä elämäntapoja eikä niitä tule käyttää niiden korvikkeena.