Tässä ohjeet rouskuvan granolan tekoon! Tämä on terveellisempi, rouskuvan herkullinen mysli/granola.
Ainesosat:
2 dl (Glut.) kaurahiutale (tai muita haluamiasi hiutaleita)
1,5 dl Jauhoja (esim. tattarijauho, kaurajauho, kookosjauho ja/tai lupiinijauho)
1 dl auringonkukansiemeniä
1 dl Pekaanipähkinöitä
1 dl Cashew pähkinöitä
0,5-0,75 dl kookosöljy sulana
2 tl vaniljauute
1 tl ceylon-kaneli
1 tl Kardemumma
3-4 rkl hunaja
+ koristeluun mulperi-marjoja
Ohjeet:
Ystävällinen terveisin,
Outi
Ainesosat:
2 dl (Glut.) kaurahiutale (tai muita haluamiasi hiutaleita)
1,5 dl Jauhoja (esim. tattarijauho, kaurajauho, kookosjauho ja/tai lupiinijauho)
1 dl auringonkukansiemeniä
1 dl Pekaanipähkinöitä
1 dl Cashew pähkinöitä
0,5-0,75 dl kookosöljy sulana
2 tl vaniljauute
1 tl ceylon-kaneli
1 tl Kardemumma
3-4 rkl hunaja
+ koristeluun mulperi-marjoja
Ohjeet:
- Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen
- Rouhi pähkinät haluamasi kokoisiksi paloiksi
- Sekoita kaikki ainekset suuressa kulhossa ja kaada tasaisesti pellille leivinpaperin päälle
- Paista noin 15-20min ja sekoita paiston puolessa välissä
- Ripottele valmiin myslin/granolan päälle mulperi-marjoja ja rouskuva ranola on valmis.
Ystävällinen terveisin,
Outi