Resepti: terveellisempi, rouskuvan herkullinen mysli/granola
Tässä ohjeet rouskuvan granolan tekoon! Tämä on terveellisempi, rouskuvan herkullinen mysli/granola.
 
Ainesosat:
2 dl  (Glut.) kaurahiutale (tai muita haluamiasi hiutaleita)
1,5 dl   Jauhoja (esim. tattarijauho, kaurajauho, kookosjauho ja/tai lupiinijauho)
1 dl   auringonkukansiemeniä
1 dl   Pekaanipähkinöitä
1 dl   Cashew pähkinöitä
0,5-0,75 dl  kookosöljy sulana
2 tl   vaniljauute
1 tl   ceylon-kaneli
1 tl   Kardemumma
3-4 rkl  hunaja
+ koristeluun mulperi-marjoja

Ohjeet:
  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen
  2. Rouhi pähkinät haluamasi kokoisiksi paloiksi
  3. Sekoita kaikki ainekset suuressa kulhossa ja kaada tasaisesti pellille leivinpaperin päälle 
  4. Paista noin 15-20min ja sekoita paiston puolessa välissä
  5. Ripottele valmiin myslin/granolan päälle mulperi-marjoja ja rouskuva ranola on valmis.  
Nauti  herkkua lempi marjojesi/hedelmiesi kanssa sellaisenaan tai kokeile ripotella maustamattomaan jogurttiin tai (tuore)puuroon. Mielikuvitus rajana. ;)
  
Ystävällinen terveisin,
Outi