Resepti: Outin syksyiset VHH-pinaattivohvelit

Ihana yhteistyökumppanimme Outi kehitti nämä herkulliset pinaattivohvelit meidän kaikkien iloksi! Vahva suositus!

Outi: Nämä suolaiset vähähiilihydraattiset vohvelit tarjoavat rautaista voimaa mutta myös hetken nautiskeluun. Vohvelien paistaminen ottaa oman aikansa, mutta kyllä se vain on sen ajan arvoista. Voit käyttää tuoretta pinaattia, joka voidaan tarvittaessa ryöpätä eli käyttää parisen minuuttia kiehuvassa vedessä tai säästääksesi enemmän ravintoaineita höyryttää ennen taikinaan lisäämistä (paitsi baby pinaattia ei tarvitse esikäsitellä), tai sitten pakasteesta valmista hienonnettua pinaattia, jota myöskään ei tarvitse esikäsitellä muuta kuin sulattaa. 

Kolme annosta eli yhteensä noin 9 vohvelia:

 + Foodin luomu kookosöljyä paistamiseen

Sekoita kuivat ainekset keskenään. Lisää muut ainekset ja sekoita vispilällä hyvin sekaisin. Jos kananmunat ovat melko pieniä, voit laittaa neljä, mutta jos ovat melko isoja, kolme riittää. Kuumenna vohvelirauta ja lisää siihen jokaisen letun välissä kookosöljyä. Paista kypsäksi ja irrota varovasti lastaa apuna käyttäen. Nautiskele vohvelit esim. lohen ja yrttien kanssa.