Relode vaatteet Aminopörssistä!

Relode on upea ruotsalainen brändi, jonka malliston erilaiset, vartalon muotoja juuri sopivasti korostavat leikkaukset ja ihanalta tuntuvat materiaalit ihastuttavat.

Koska brändi on meillä verrattain uusi ja uutuuksia tupsahti myyntiin valtava määrä, kysyimme, mitkä ovat tämän hetken must have eli suosituimmat Relode vaatteet. Ja nyt ne löytyy meiltä! Yes-yes-yes. 

Musta väri on Relodellakin ykkönen, kuten kaikilla urheiluvaatebrändillä. Mutta Relodella heti mustan perässä tulevat cobalt blue - kirkkaansininen ja ihana kirkas punainen. Valittavana on trikoita niin supersuositulla scrunch-butt efektillä  kuin ilmankin. 

Relodelta kerrotaan, että malleista suosituimmat ovat Prime Scrunch-malliston trikoot, jotka meidän Aminopörssin naisten mielestä tuntuvat kuin toiselta iholta päällä - ei siis ihme, että ne on moneen kertaan myyty loppuun Relodelta! Suosituimpien joukossa ovat myös alkuperäiset ja ensimmäiset Slipstream saumattomat ja ohutta materiaalia olevat trikoot. Slipstream -housuista on saatavana niin musta, cobaltin sininen kuin vihreäkin. Prime Scrunch mallistosta suosituin väri on musta, ja sitä löytyy meiltä. Urheiluliiveistä voiton vie korkean tuen antavat Core Sports Bra liivit. Näissä liiveissä voit treenata ilman, että rinnat hölskyvät. 

Uudessa Radiant mallistossa ihastuttaa aivan upea ja hyvin erilainen topin leikkaus. Se on niin kaunis, että ainakin itse haluan pukeutua tähän toppiin kesäpäivänä! Radiant mallistosta meillä on valikoimassa juurikin suosikit eli musta ja kirkkaanpunainen. Nämä toimivat toki samanvärisenä settinä, mutta aika ihana idea on myös yhdistää punainen yläosa ja musta alaosa - tai toisinpäin! 

Core Singlet Top on aivan huikea idea: toppi ja urheiluliivit samasta. Tämän topin voi yhdistää mihin tahansa Reloden vaatteeseen. Kaikki toimivat nimittäin superkauniisti yhteen.

Tervetuloa tutustumaan Reloden vaatteisiin meille Aminopörssin myymälään. Sovittamalla koot menevät kerralla nappiin! Osa tuotteista on suurta kokoa ja se mainitaan tuotetekstissä. Näistä vaatteista kannattaa siis valita kokoa pienempi kuin normaalisti.